Mentorski program

02.08.2017.

POSTANI ČLAN

SAM Mentorski program za tehnološke preduzetnike

Srpska asocijacija menadžera otvara Mentorski program (MenProSAM) za besplatno učešće 3 mlada tehnološka preduzetnika. Tokom 10 meseci trajanja programa izabrani preduzetnici imaće priliku da rade na svom profesionalnom razvoju sa mentorom, menadžerom iz članstva SAM-a

Preduzetnici koji su uzeli učešće u programu su: 

  • Janko Pavlović je vlasnik i direktor kompanije Digital worx doo Beograd, mlada kompanija (osnovana 01.12.2016.) koja sada broji tim od 10 ljudi. Digital worx je softverska kompanija orijenentisana na oblast industrijskog Internet of Things-a i posluje na globalnom tržištu.
  • Mateja Živadinović je osnivač platforme www.volonter.rs koja je namenjena združenom sprovođenju kratkih volonterskih aktivnosti građana, udruženja, javnog i privatnog sektora i fokusirana je na „nišu“ u kojoj se nalazi 90% mladih u Srbiji koji nisu članovi organizacija i koji ne učestvuju u dugoročnom volontiranju.
  • Slobodan Bošković je cofounder i direktor u startap timu Manobiyo. U pitanju je društvena mreža humanitarnog karaktera i čiji tim trenutno čini 3 člana.

MenProSAM je ekskluzivan mentorski program koji povezuje članove Srpske asocijacije menadžera – mlade menadžere i preduzetnike sa iskusnim poslovnim liderima, rukovodiocima i menadžerima uspešnih kompanija u Srbiji. Program je pokrenut 2015. godine sa ciljem povezivanja i intenziviranja razmene znanja i iskustva između sadašnjih i budućih predvodnika ekonomskog razvoja Srbije. Tokom prethodne dve godine, ukupno 96 menadžera bilo je deo ovog mentorskog programa.

Na konkurs su mogli da se prijave svi mladi preduzetnici do 35 godina starosti, sa prebivalištem u Srbiji, koji su osnovali startap pre najviše godinu dana i imaju tim od minimum 3 osobe.