Skupštine članova SAM-a

23.12.2011.

POSTANI ČLAN

V SKUPŠTINA ČLANOVA SAM

Održana V godišnja Skupština Srpske asocijacije menadžera

Na petoj godišnjoj Skupštini Srpske asocijacije menadžera, održanoj 21. decembra, za nove članove Upravnog odbora asocijacije izabrani su Jelena Radulović, partner u kompaniji Alba Partners; Rade Rakočević, partner u kompaniji Inbox i Predrag Mihajlović, predsednik Izvršnog odbora Credy banke. 

Na Skupštini je izveštavano o mnogobrojnim aktivnostima i događajima Asocijacije u prethodnih godinu dana, o aktivnostima Sekcije SAMPLE, o finansijskom poslovanju, kao i o proceduralnim, statutarnim i drugim administrativnim aktivnostima tokom 2011. godine.

Predsednik SAM, Bojan Radun je izrazio zadovoljstvo postignutim rastom i razvojem Asocijacije u prethodnoj godini i izrazio je nadu da će Asocijacija i u narednoj godini nastaviti sa uspesima i daljim razvojem. "Kažu da će sledeća godina biti još teža, ali mislim da pretnje mogu da se pokažu kao šanse, a one pretvore u mogućnosti" - izjavio je Bojan Radun.

Uprkos krizi i kompleksnoj situaciji u privredi Srpska asocijacija menadžera je nastavila da raste i ove godine je dobio čak 86 novih članova, uglednih menadžera iz Srbije, organizovani su Veliki forumi menadžera, a najveći izazov bio je Samit 100 biznis lidera iz regiona koji je SAM organizovala u oktobru u Aranđelovcu, istakla je na Skupštini Maja Pišćević, izvršna direktora i predsednik UO Srpske asocijacije menadžera.

Tokom izlaganja i diskusija izraženo je zadovoljstvo zbog uspešne godine za SAM u kojoj je zabeležen rast u broju članova i pozitivno finansijsko poslovanje, o čemu je prisutne članove izvestila zamenik izvršnog direktora Jelena Bulatović.

O aktivnostima i planovima mladih menadžera, okupljenih u sekciji SAMPLE, izveštaj je podneo tim lider sekcije Aleksandar Poznanić, dok je o radu Nadzornog odbora izveštaj podneo predsednik NO SAM Zoran Naumović.

Nakon zvaničnog dela Skupštine, svi članovi su nastavili druženje na novogodišnjem koktelu.

Video izveštaj sa Skupštine možete preuzeti preko linka LIVE-E TV http://www.live-e.tv/video-prilog/etv-27-12-2011/odrzana-5-redovna-skupstina-srpske-asocijacije-menadzera

Materijali za Skupštinu