SAM Radni doručak

SAM Radni doručak jedan je od najpopularnijih edukativnih formata Srpske asocijacije menadžera. Zamišljen je kao prilika za razmenu informacija, znanja i iskustava, promociju aktuelnih ili dolazećih trendova kao i uspešnih modela poslovanja. Izbor tema čini ovaj događaj specifičnim, obzirom da se one pažljivo biraju u skladu sa potrebama menadžera. Velika podrška u izboru tema stiže i od samih članova, eksperata u različitim oblastima poslovanja.


Uz promovisanje novih trendova u poslovanju, organizaciji, marketingu, HR-u i komunikacijama Radni doručak služi upoznavanju i informisanju članova o novim zakonima i makroekonomskim trendovima u Srbiji. 

Za dobru hranu i ukus na Radnom doručku zaslužan je Zlatiborac, dok se za piće brine kompanija Nectar.

Zlatiborac
Zlatiborac
POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
20.09.2022.
Koučing u vremenima brzih promena – Radni doručak sa kompanijom Transforma Consulting
Da se koučing može posmatrati kao katalizator razvoja, na Radnom doručku održanom u utorak, 20. septembra, objasnio nam je Pavle Marjanović, vlasnik kompanije Transforma Consulting.
Detaljnije
13.09.2022.
Radni doručak sa kompanijom Schneider Electric na temu „Digitalne inovacije na ivici i izazovi koje nose”
Na radnom doručku, održanom 13. septembra u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, Dušan Ćirić, Product Application Engineer - Secure Power iz kompanije Schneider Electric razgovarao je sa okupljenim članovima o tome da je važan deo u lancu obezbeđivanja neprekidnosti usluga i poslovanja, igra dobro isplanirana i bezbedna IT infrastruktura.
Detaljnije
29.06.2022.
Breakfast and Value (with a) View - Radni doručak sa Atria Group
U saradnji sa Atria Group održan je Radni doručak na kome je Robert Reinfuss, poslovni konsultant i autor brojnih radova iz menadžmenta, objasnio kako možete poboljšati profitabilnost poslovanja pomoću nagrađivanog i inovativnog alata Value View.
Detaljnije
09.06.2022.
Pregovaračke i komunikacione tehnike i alati - Vladan Simeunović
Šta su konflikti, a šta sporovi? Da li je svaki konflikt nužno loš, objasnio je advokat Vladan Simeunović na Radnom doručku u SAMu.
Detaljnije
01.06.2022.
Trendovi u regrutaciji i selekciji - Radni doručak sa Talentuno-m
Kako regrutacija kvalitetnih kadrova u današnje vreme doživljava transformaciju usled promena u svakodnevnici u kojoj živimo, stoga se posao regrutera i HR menadžera menja u hodu s vremenom, kaže Olga Svoboda, direktorka kompanije Talentuno, na radnom doručku održanom u organizaciji Srpske asocijacije menadžera.
Detaljnije
03.02.2022.
CUSTOMER EXPERIENCE: NAŠA BUDUĆNOST ZAVISI OD TOGA KAKVI SMO SA KLIJENTIMA I ZAPOSLENIMA – DANAS!
Na radnom doručku, održanom u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, članovi su se okupili i prisustvovali dinamičnom, interaktivnom predavanju Dragana Đorđevića, osnivača kompanije “Skills”, koja ove godine obeležava 25 godina uspešnog rada sa više od 63.000 ljudi i 385 klijenata.
Detaljnije
10.12.2021.
Tehnološke inovacije i put do novih modela ekonomske saradnje
Na radnom doručku, održanom u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, okupili su se članovi koji su prisustvovali predavanju i prezentaciji projekta “Srbija inovira”, koji realizuje ICT Hub uz podršku USAID-a.
Detaljnije
26.10.2021.
Radni doručak sa kompanijom PWC na temu Primena propisa o fiskalizaciji
Radni doručak sa kompanijom PWC, održan je uživo u SAMu, u utorak, 26.10.2021. Julijana Čubrilo, menadžer u kompaniji PWC, približila je implementaciju novog Zakona o fiskalizaciji, koji stupa na snagu od 1. novembra ove godine.
Detaljnije
12.10.2021.
RADNI DORUČAK SA KOMPANIJOM AIGO BUSINESS SYSTEMS NA TEMU ELEKTRONSKIH FAKTURA
Detaljnije
16.09.2021.
Poreske olakšice i podsticaji – Radni doručak sa kompanijom PwC
Detaljnije
09.09.2021.
NAJAVLJUJEMO: Radni doručak – Poreske olakšice i podsticaji
Da li znate sve o poreskim olakšicama i podsticajima koje predviđaju Zakon o porezu na dohodak građana i Zakon o porezu na dobit pravnih lica?
Detaljnije
08.06.2021.
Preoblikovanje biznisa u vreme veštačke inteligencije
Prvi radni doručak posle dužeg vremena, održan je u utorak, 8.6. uživo u SAM-u. Pred stručnom poslovnom publikom, predavanje je održala Valentina Đorđević ispred Data Science Srbije i Head of Data Science u kompaniji Things Solver.
Detaljnije
30.01.2020.
RADNI DORUČAK: KAKO DO DODATNIH SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE?
Eksperti u revizorsko-konsultantskoj kući PwC-Srbija Marko Fabris, Nikola Babović, Žarko Kaluđerović i Stefan Dobrić, ovog jutra su nas informisali na temu različitih izvora finansiranja sa tržišnog, pravnog, investicionog i poslovnog aspekta. Pored te teme, Milica Ostojić iz Vip Mobile-a nam je predstavila aplikaciju Naša Mreža, na kojoj možete naći sve informacije o poslovanju.
Detaljnije
06.11.2019.
Radni Doručak: Kako data science pomaže kompanijama da opstanu i napreduju?
Predstavnici kompanije DATA DO, Marijana Agić-Molnar i Goran Tintor, zajedno sa Mihailom Ponjavićem, CEO Super Kartice, su ovog jutra prezentovali na temu upravljanja podacima i formiranju ispravne strategije koja bi pomogla kompanijama u opstanku i napretku.
Detaljnije
15.10.2019.
Novi poreski podsticaji i olakšice sa kompanijom WTS Srbija
Direktor WTS Srbije, Bojan Radojičić, prezentovao je članovima SAM-a nove promene u zakonima za poreske podsticaje i olakšice.
Detaljnije
02.10.2019.
Agilni menadžer zanimanje novog doba
Agilnu metodologiju kao i nova agilna zanimanja, izazove, primere i preporuke vezane za uvođenje agilnog menadžmenta na Radnom doručku, prezentovala je Jasmina Nikolić, generalni direktor, Agile Humans.
Detaljnije
17.09.2019.
Radni doručak za inovacije sa kompanijom Adizes
Na temu kako organizaciona transformacija i struktura mogu da podstiču inovaciju i na koji način ih možete pokrenuti, prezentovao je predstavnik Adizes SEE, dr Zvezdan Horvat.
Detaljnije