SAM After Holiday Cocktail

12.09.2019.

POSTANI ČLAN

Sjajna atmosfera na After Holiday Cocktail-u

Nakon letnje pauze, članovi su se okupili na tradicionalnom After Holiday Cocktailu koji je održan u hotelu Crowne Plaza.

Goste je pozdravila Jelena Bulatović, izvršna direktorka, a zatim je planove za jesenju sezonu predstavila predsednica SAM-a, Stanka Pejanović.

„Ulazimo polako u poslednji kvartal 2019 godine, za koji kao i svake godine, pripremamo raznovrsne sadržaje za vas. Od predstavljanja rezultata Indeksa globalne konkurentnosti Svetskog ekonomskog foruma početkom oktobra, preko pokretanja pete generacije mentorskog programa, do naravno procesa nominacija i glasnja za Godišnje nagrade SAMa za 2019. godinu. Uskoro ćemo uputiti poziv za nominacije, a ja vas sve pozivam da nominujete sebe i druge i da na taj način omogućite da predstavimo što više dobrih menadžera, poslodavaca i društveno odgovornih kompanija.“ – izjavila je Stanka Pejanović.

Kompanija Adacta sponzor je ovog okupljanja već drugu godinu za redom tako da je goste pozdravio Ivan Đolić, Country manager prenevši bitne vesti za razvoj ove kompanije: „Kompanija Adacta, kao vodeći Microsoft Dynamics, Qlik i Cornerstone partner u Adriatic regiji, sklopila je ugovor sa kompanijom BE-terna, jednom od vodećih Microsoft i Infora partnera za implementaciju poslovnih rešenja, čime uspešno nastavlja svoju strategiju širenja poslovanja na zapadnoevropska tržišta.” – I dodao da će BE-terna preuzeti deo poslovanja kompanije Adacta koji je vezan za usluge implementacije poslovnih rešenja koja su razvijena na Microsoft, Qlik i Cornerstone platformi. “Putem akvizicije jednog dela Adacta grupacije i njenih 300 zaposlenih, BE-terna je preuzela prvi korak u realizaciji dugoročne poslovne strategije da postane vodeća globalna IT kompanija za pružanje usluga.”

Članovima je priređeno i iznenađenje koje je pripremila modna kuća Luna. Najsrećniji su poneli vredne poklone iz najnovije jesenje kolekcije. Tom prilikom, Jelena Bulatović zahvalila se vlasnici modne kuća Luna, Biljani Jovanović na redovnoj podršci i aktivnom učestovanju u SAM-ovim događajima.

 

Više od 170 članova prisustvovalo je After Holiday Cocktailu na kome su uživali u najboljim vinima vinarije Aleksić dok se kompanija Imperial Tabacco pobrinula da osmehe članova i dobru energiju, zabeleži na polaroid fotografijama.