SAM After Holiday Cocktail

21.01.2015.

POSTANI ČLAN

SAM „After Holiday“ koktel – Belgrade Waterfront Galerija

Srpska asocijacija menadžera održala je „After holiday“ koktel u prostorijama Belgrade Waterfront Galerije, 9. oktobra 2014.godine. Pored mnogobrojnih članova asocijacije, događaju su prisustvovali i predstavnici ekonomskih odeljanja ambasada zemalja EU u Srbiji, gradski arhitekta Mulitin Folić, domaćini prostora, predstavnici kompanije Eagle Hills kao i drugi mnogobrojni gosti.

Prisutne je na početku skupa pozdravio Milan Petrović, predsednik SAM-a, koji je tom prilikom izjavio: „Zadovoljstvo mi je da naš već tradicinalni događaj danas održavamo na ovako lepom mestu i što je poslovna javnost Srbije imala priliku da se bliže upozna sa detaljima ovog značajnog projekta. Sama ideja „Beograda na vodi" predstavlja veliki pomak u aktiviranju velikog potencijala koje Beograd poseduje zahvaljući svojim rekama. Iskreno verujemo da će projekat „Beograd na vodi" doprineti unapređenju poslovnog ambijenta Srbije, ali i učiniti Beograd modernijim gradom, stvarajući atraktivnu destinaciju koja privlači i one koji tu žive, ali i posetioce iz inostranstva. Nadamo se da ćemo u budućnosti imati novih investicionih projekata koji će biti prijemčivi ne samo za građane već i za privrednike koji će učestvovati u njihovoj realizaciji."

Ispred kompanije Eagle Hills, članove je pozdravio Milovan Savić, koji je govorio o istorijskim karakteristikama zgrade, svojevrsnom spomeniku naše kulture kao i efikasnom renoviranju i ponovnom otvaranju za širu javnost. O detaljima projekta za budućnost "Beograd na vodi" članove je upoznao Predrag Petrović.

Preko 150 članova i gostiju imalo je priliku da uživa u predivnom, renoviranom prostoru zgrade Geozavoda, a atmosferi je doprineo muzički kvartet "Jela Cello Quartet"