SAM After Holiday Cocktail

11.09.2013.

POSTANI ČLAN

SAM After Holiday Cocktail u Metropol Palace hotelu

U prelepom ambijentu SPA centra hotela Metropol Palace, sa divnim pogledom na Tašmajdanski park i u odličnoj atmosferi, održali smo prvi After Summer koktel

Nakon godišnjih odmora, ovo je bila prilika da se članovi SAM-a okupe i uživaju u opuštenoj atmosferi i druženju na terasi SPA centra hotela Metropol Palace.

Prisutne je pozdravio predsednik SAM-a Milan Petrović, a ispred hotela obratila se generalna direktorka Dragana Mudrić, koja je tom prilikom priredila iznenađenje za sve prisutne - svi prisustni članovi SAM-a dobili su 7 dana besplatnog korišćenja SPA centra u septembru mesecu! Dragana je posebno obradovala i sve članove SAM-a specijalnim popustom od 20% za korišćenje usluga SPA centra.

Ljubazno osoblje hotela je svim zainteresovanim gostima pokazalo kako izgleda utočište od gradske vreve i svakodnevnih obaveza. Budućim korisnicima usluga na raspolaganju su i đakuzi, sauna i parno kupatilo, kompletna teretana i prostorija za partnerne treninge.U danima koji slede, svim članovima koji su bili na koktelu, menadžment hotela će uputiti obaveštenje o promotivnim mogućnostima besplatnog korišćenja SPA centra.

Zahvaljujemo se i našim članovima Dušku i Njegoslavu Trifkoviću iz Movem Fashion-a koji su poklonili dve karte za Davis Cup meč, a srećna dobitnica je Veronika Tasić Vušurović iz PWC.  

 
Video prilog možete pogledati na ovom linku.