SAM After Holiday Cocktail

07.02.2014.

POSTANI ČLAN

SAM After holiday Cocktail - hotel Hyatt Regency

SAM je svoje nove aktivnosti u 2014. godini započeo After Holiday koktelom u prijatnom ambijentu lounge-a The Bar, hotela Hyatt Regency. Naša članica, gospođa Vojka Glišević i tim hotela Hyatt Regency su bili domaćini prvog druženja u ovoj godini i omogućili su članovima SAM-a da provedu prijatno i ugodno veče u ovom hotelu.

Ispred SAM-a, prisutne je pozdravio predsednik Milan Petrović i najavio da će ova godina biti u znaku novih i kvalitetnih događaja. Ispred hotela, prisutnim gostima obratila se Vojka Glišević, direktor prodaje i marketinga hotela Hyatt Regency koja je najavila ponovno otvaranje restorana FOCACCIA na zadovoljstvo svih članova i isto tako istakla da će članovi SAM-a tokom cele 2014. godine imati popust od 15 odsto u ovom restoranu.

U mini lutriji koja je organizovana, ljubazni domaćini su srećnog dobitnika Aleksandra Stevanovića, iz kompanije PwC obradovali večerom za 4 osobe u restoranu FOCCAIA. Dan u SPA centru Olympus za dve osobe dobila je naša članica Lidija Ivanović iz agencije MOMENT, koja se posebno zahvalila Vojki i hotelu i izrazila veliko zadovoljstvo zbog osvojene nagrade.

U ostatku večeri, članovi SAMa uživali su izuzetnoj ponudi elegantnog i modernog enterijera THE BAR-a hotela Hyatt Regency.