SAM After Holiday Cocktail

13.09.2016.

POSTANI ČLAN

SAM After Holiday Cocktail

Srpska asocijacija menadžera (SAM) svoje aktivnosti nakon „letnje pauze“ započela je sada već tradicionalnim After Holiday koktelom, organizovanom u predivnoj bašti hotela Crowne Plaza. Tom prilikom prisutne su pozdravili predsednik Asocijacije Milan Petrović, kao i izvršna direktorka Jelena Bulatović, najavivši niz ekskluzivnih događaja i predstojećih aktivnosti.

Prema rečima predsednika Asocijacije do kraja 2016. godine planira se niz zanimljivih predavanja, druženja sa gostima iz inostranstva, ali i mnogobrojni susreti po kojima je SAM prepoznatljiv, a sve u cilju boljeg uzajamnog povezivanja, razmene iskustava i znanja.

Tokom večeri prijatelji i članovi Asocijacije imali su priliku da se upoznaju sa projektom izgradnje fruškogorskog eko sela „Ruža vetrova". Ovo komforno naselje, kreirano prema meri poslovnog čoveka, nudi niz mogućnosti za odmor, relaksaciju i uživanje. Nakon kratkog promo filma Ana Jovanović, zamenik direktora kompanije „Ruža vetrova“ zahvalila se na pažnji i pozvala sve prisustne da posete eko selo, budu njihovi gosti i na licu mesta se uvere u kvalitet predstavljenog projekta.

Svi prisutni su imali zadovoljstvo da na poklon dobiju flašu kvalitetnog belog vina vinarije Deurić, čiji je vlasnik ujedno i direktor Eko sela „Ruža Vetrova“.

Zahvaljujemo se Miši Deuriću i Ani Jovanović na podršci prilikom realizacije After Holiday Cocktail-a. 

Brošuru eko sela „Ruža vetrova" možete preuzeti ovde, a video prezentaciju možete pogledati ovde.