SAM After Holiday Cocktail

14.09.2018.

POSTANI ČLAN

After Holiday Cocktail uz više od 150 zvanica

Tradicionalno okupljanje After Holiday Cocktail na kome se predstavljaju planovi za jesenju sezonu ali i razmenjuju utisci sa letnje pauze, privukao je veliki broj članova Srpske asocijacije menadžera u baštu hotela Crowne Plaza.

Goste je pozdravila Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a naglasivši da je leto za izvršnu kancelariju bilo vrlo radno jer su se pripremale brojne aktivnosti za predstojeći period.

„Nova generacija mentorskog programa, MenProSAM 2018 je već imala svoje prvo okupljanje, a u narednom periodu slede nam dva važna događaja. Summit100 biznis lidera jugoistočne Evrope održaće se 1. i 2. oktobra u hotelu Hyatt čime se ovaj važan regionalni događaj uz prisustvo najviših zvanica iz poslovnog i političkog okruženja, nakon sedam godina, ponovo vraća u Srbiju. Učešće su najavili Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić i Predsednik Vlade Makedonije, Zoran Zaev. Posle organizacije Summita100, predstavićemo rezultate indeksa globalne konkurentnosti koji sprovodi Svetski ekonomski forum zajedno sa Fondacijom za razvoj ekonomske nauke.“ – rekla je Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a i dodala da članove SAM-a na kraju godine, 12. decembra, očekuje i SAM Gala veče na kome će se dodeliti tradicionalne Godišnje nagrade.

Zatim se gostima obratio Ivan Đolić, direktor prodaje, Adacta, koja je podržala After Holiday Cocktail.

„Mi smo regionalna kompanija koja postoji više od 30 godina i rešava sve vaše probleme u vezi softvera. Čast nam je da budemo sponzori ovog nama omiljenog događaja koji ima divnu atmosferu i ponese svu energiju prikupljenu tokom leta. Iskoristio bih priliku da vas pozovem da nam se pridružite 20. septembra na našem redovnom događaju „Adacta day“ na kome ćemo obeležiti 15 godina postojanja u Srbiji i predstaviti trendove u poslovno-informacionim sistemima.“

Članovima je priređeno i iznenađenje koje je pripremila modna kuća Luna. Najsrećniji su poneli vredne poklone iz najnovije jesenje kolekcije. Tom prilikom, Jelena Bulatović zahvalila se vlasnici modne kuća Luna, Biljani Jovanović na redovnoj podršci i aktivnom učestovanju u SAM-ovim događajima i naglasila da je Biljana jedan od najuspešnijih mentora koja već treću godinu za redom učestvuje u MenProSAM programu.

Za dobru atmosferu na After Holiday Cocktailu pobrinula se i pivnica Gvint kao i kompanija Imperial Tobacco.