SAM After Holiday Cocktail

Dva puta godišnje, nakon novogodišnjih praznika i nakon letnje pauze, Srpska asocijacija menadžera za svoje članove i goste organizuje okupljanje i neformalno druženje.

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
14.09.2018.
After Holiday Cocktail uz više od 150 zvanica
Tradicionalno okupljanje After Holiday Cocktail na kome se predstavljaju planovi za jesenju sezonu ali i razmenjuju utisci sa letnje pauze, privukao je veliki broj članova Srpske asocijacije menadžera u baštu hotela Crowne Plaza.
Detaljnije
13.09.2017.
After Holiday Cocktail
Srpska asocijacija menadžera svoje aktivnosti nakon kratke letnje pauze započela je sada već tradicionalnim After Holiday koktelom, organizovanom u hotelu Metropol Palace. Tom prilikom prisutne su pozdravile predsednica SAM-a, Stanka Pejanović i izvršna direktorka, Jelena Bulatović, kao i član UO SAM-a, Dušan Basalo.
Detaljnije
13.09.2016.
SAM After Holiday Cocktail
Srpska asocijacija menadžera (SAM) svoje aktivnosti nakon „letnje pauze“ započela je sada već tradicionalnim After Holiday koktelom, organizovanom u predivnoj bašti hotela Crowne Plaza. Tom prilikom prisutne su pozdravili predsednik Asocijacije Milan Petrović, kao i izvršna direktorka Jelena Bulatović, najavivši niz ekskluzivnih događaja i predstojećih aktivnosti.
Detaljnije
09.10.2015.
After Holiday Cocktail - Termovent
U četvrtak 8. oktobra, održan je After Holiday Cocktail uz podršku kompanije Termovent i našeg člana Miloša Perovića. Okupljanjem u prijatnom ambijentu restorana Ambar, članovi su uživali u opuštenoj atmosferi, druženju i degustaciji odličnih vina vinarije Matalj.
Detaljnije
13.03.2015.
SAM After Holiday Cocktail - hotel Hyatt Regency
SAM je svoje nove aktivnosti u 2015. godini započeo "After Holiday" koktelom u prijatnom ambijentu hotela Hyatt Regency u Metropolitan Grill restoranu.
Detaljnije
21.01.2015.
SAM „After Holiday“ koktel – Belgrade Waterfront Galerija
Srpska asocijacija menadžera održala je „After holiday“ koktel u prostorijama Belgrade Waterfront Galerije, 9. oktobra 2014.godine. Pored mnogobrojnih članova asocijacije, događaju su prisustvovali i predstavnici ekonomskih odeljanja ambasada zemalja EU u Srbiji, gradski arhitekta Mulitin Folić, domaćini prostora, predstavnici kompanije Eagle Hills kao i drugi mnogobrojni gosti.
Detaljnije
07.02.2014.
SAM After holiday Cocktail - hotel Hyatt Regency
SAM je svoje nove aktivnosti u 2014. godini započeo After Holiday koktelom u prijatnom ambijentu lounge-a The Bar, hotela Hyatt Regency. Naša članica, gospođa Vojka Glišević i tim hotela Hyatt Regency su bili domaćini prvog druženja u ovoj godini i omogućili su članovima SAM-a da provedu prijatno i ugodno veče u ovom hotelu.
Detaljnije
11.09.2013.
SAM After Holiday Cocktail u Metropol Palace hotelu
U prelepom ambijentu SPA centra hotela Metropol Palace, sa divnim pogledom na Tašmajdanski park i u odličnoj atmosferi, održali smo prvi After Summer koktel
Detaljnije