Privilege Club

12.05.2020.

POSTANI ČLAN

Vip physical nudi besplatan pregled za članove SAM-a

Vip Physical obezbedio je za članove SAM-a besplatnu uslugu pregleda fizioterapeuta i funkcionalno testiranje FMS, kao i 10% popusta na usluge fizikalne terapije, na usluge masaže 20% i na treninge 10%.

Dragi članovi SAM-a,


Dočekali smo i taj dan ukidanja vanrednog stanja.
„Vip physical“ je i u vreme vanrednog stanja bio otvoren za naše korisnike i za hitne slučajeve, uvek u skladu sa svim preporukama, pravilima i merama za obavljanje zdravstvene delatosti u slučajevima pandemije virusa. Nakon ukidanja vanrednog stanja svi naši fizioterapeuti, lekari i treneri su se vratili redovnom načinu rada.

Želeli bi da Vas obradujemo i obavestimo da smo u mogućnosti da Vam pružimo besplatnu uslugu pregleda fizioterapeuta i funkcionalno testiranje FMS (biomehaničko testiranje tela ili FMS test). Više o testiranju pročitajte OVDE
Takođe kao i do sada svim članovima pružamo 10% popusta na usluge fizikalne terapije, na usluge masaže 20% i na treninge 10%.

„VIP PHYSICAL“ kao referentna ustanova je centar rehabilitacije od povreda ali i centar za relaksaciju i rekreaciju.
Za sve informacije i zakazivanje termina za besplatan pregled i FMS možete pozvati Tamaru Jovičić na tel. 061 151 90 55.

S poštovanjem
Tim „VIP Physical-a“