Privilege Club

26.12.2019.

POSTANI ČLAN

Trening: Kontinuirana isporuka uz DevOps servise

20% popusta za članove SAM-a

Savladajte DevOps principe i odgovarajuće inženjerske prakse kako biste obezbedili isporuku kvalitetnog softvera u skladu sa potrebama korisnika. 

Trening u organizaciji kompanije Agile Humans, namenjen je svim stručnjacima za razvoj softvera koji žele da steknu praktično znanje o tome kako se DevOps principi i prakse koriste za formiranje ciklusa kontinuirane integracije, kontinuirane isporuke, kontinuiranog dobijanja povratnih informacija i kontinuiranog učenja.

Trening vode Ana Roje Ivančić i Ognjen Bajić, DevOps konsultanti sa preko 15 godina iskustva u profesionalnom razvoju softvera, i dobitnici Microsoftovog MVP priznanja. 

Trening se održava 4 - 5. februara u Beogradu.

Popust od 20% možete ostvariti do 20. januara putem linka: https://agilehumans.city/shop/product/kontinuirana-isporuka-uz-azure-devops-servise-sam-promo-105

Agile Humans je kompanija koja se bavi edukacijom iz agilnog menadžmenta i agilnih metodologija, promovisanjem agilne organizacione kulture kao i promovisanjem lokalnih agilnih zajednica koje okupljaju agilne profesionalce sa ciljem da međusobno razmene znanja i iskustva.

Za više informacija možete se obratiti: team@agilehumans.city.