Privilege Club

25.10.2019.

POSTANI ČLAN

Specijalna ponuda za članove SAM-a u Hyatt Regency Beograd

Iskoristite specijalnu novogodišnju ponudu od 30 EUR po osobi i proslavite kraj uspešne poslovne godine u Hyatt stilu. Takođe tu je i specijalna vikend ponuda od 99 EUR.

Iskoristite specijalnu novogodišnju ponudu od 30 EUR po osobi i proslavite kraj uspešne poslovne godine u Hyatt stilu.

Više informacija - Maja Dulović, Event Sales Manager, maja.dulovic@hyatt.com

Ponuda važi do 31.01.2020.

 

Uživajte u opuštajućem vikendu (petak-ponedeljak), u toku novembra, decembra i januara po specijalnoj ceni noćenja od 99 EUR.

*Cena uključuje doručak i Wi-Fi a ne uključuje boravišnu taksu od 1,5 EUR i PDV od 10%

**Ponudu nije moguće iskoristiti tokom novogodišnje praznične sezone

Ponuda važi do 31.01.2020.

Kontakt osoba - Maja Đorđević, Supervizor sektora rezervacija, reserve.hrbelgrade@hyatt.com.

 

 

Hyatt Regency Beograd je moderan i sofisticiran hotela u glavnom gradu, sa tradicijom dugom trideset godina. Udobno je smešten u srcu Novog Beograda, u glavnom poslovnom, kulturnom i zabavnom delu grada. Moderna elegancija i sofisticirani ambijent, vrhunska usluga i pažljivo osmišljen jelovnik sa specijalitetima lokalne i internacionalne kuhinje, čine Metropolitan Grill jedinstvenim spojem novog i tradicionalnog. Omiljeno mesto za poslovne sastanke i druženja, karakterističan po opuštajućem, udobnom okruženju, Tea House nudi pažljivo odabrane domaće kolače i veliki izbor kafa i čajeva. The Bar je elegantan, udoban prostor, kao i savršeno mesto za večernja opuštanja uz popularne koktele kao i najkvalitetnije šampanjce i vina.