Privilege Club

03.04.2020.

POSTANI ČLAN

Samo za članove SAM-a - Prijavite se za recruiting webinar na temu: 'Why gender diversity matters ?' koji organizuje Boston Consulting Group

Webinar je namenjen mladim talentovanim ženama iz Srbije, Hrvatske i Slovenije koje žele da čuju više o karijeri u menadžment konsaltingu. Na webinaru ćete imati priliku da upoznate Melanie SeirLarsen, izvršnu direktorku BCG-a, kao i druge konsultante iz SEE tima BCG-a. Webinar će se održati 9. aprila, a rok za prijavu je 7. april. Više detalja možete pronaći ovde.

Pozivamo vas da se prijavite na recruiting webinar na temu: ‘Why gender diversity matters?’, koji organizuje Boston Consulting Group (BCG), vodeća svetska menadžment konsalting kompanija. Webinar je namenjen mladim talentovanim ženama iz Srbije, Hrvatske i Slovenije koje žele da čuju više o karijeri u menadžment konsaltingu. Na webinaru ćete imati priliku da upoznate Melanie SeirLarsen, izvršnu direktorku BCG-a, kao i druge konsultante iz SEE tima BCG-a. Webinar će se održati 9. aprila, a rok za prijavu je 7. april. Više detalja možete pronaći ovde.

Za više informacija kliknite na link.