Privilege Club

06.07.2020.

POSTANI ČLAN

Kompanija Intelisale nudi besplatni DEMO i integraciju ukoliko dođe do saradnje do kraja godine

Kompanija Intelisale nudi niz funkcionalnih rešenja od kojih klijenti mogu izabrati onu najpotrebniju. Ako ste član SAM-a, kompanija intelisale nudi besplatni DEMO i integraciju ukoliko dođe do saradnje od 1.07.2020 do 31.12.2020

Kompanija Intelisale nudi niz rešenja od kojih možete odabrati onu funkcionalnost koja vam je najpotrebnija, i dodatno, može zajedno sa klijentom razviti nove funkcionalnosti. Rešenja kompanije Intelisale uvezuje ne samo prodajne parametre, već i finansijske, logističke, marketinške, i samim tim daje sveobuhvatnu ali i veoma jednostavnu sliku i kao pravi partner svojim klijentima - čini donošenje odluka efikasnijim.

Platforma se potpuno jednostavno integriše u bilo koji sistem klijenata, i ono što je važno je da klijenti ne moraju da imaju tehničko znanje, već Intelisale sve radi za klijente. Platforma se povezuje sa ERP platformom klijenata i automatski prenosi sve relevantne izmene nazad u poslovni softver klijenta.

Ponuda: Do kraja ove godine, obzirom na situaciju koja nas je sve zadesila, Intelisale želi da članovima SAM-a pruži opciju besplatnog DEMO prikaza sa podacima vaše kompanije, ali i besplatnu integraciju ukoliko dođe do saradnje.

Važi od 01.07.2020 do 31.12.2020

E-mail: contact@intelisale.com

Telefon: 063683047

Kontakt osoba: Nemanja Mališić

Sajt: www.intelisale.com

Intelisale
Intelisale

O kompaniji: INTELISALE je domaća IT kompanija koja je razvila sopstveni proizvod za unapređenje prodaje. Uspešno sarađuju sa klijentima u Srbiji i regionu, ali i na svetskom tržištu. Na našem tržištu ne postoji ovako moderan, sveobuhvatan, ali i fleksibilan proizvod koji se adaptira po želji klijenata.
Platforma koja dobija naziv „all-in-one“ jer lako obuhvata sve procese u prodaji i oko same prodaje. To je modularna platforma koja funkcioniše na svim kanalima prodaje, od malih, rastućih pa do velikih preduzeća. Pruža podršku za terensku i telefonsku prodaju, merchadising, pametno planiranje ruta, praćenje stanja tržišta, eCommerce, kao i veoma detaljnu analitiku i izveštavanje po hijerarhijskim nivoima.

Namenjena je svim kompanijama koji se bave prodajom, pospešivanjem prodaje i distribucijom, jer je pravo rešenje za prodavce na terenu, prodavce preko telefona, ili u prodavnici. Pored direktne prodaje, ovaj alat značajno unapređuje procese odlučivanja, tako da je vrlo koristan i top menadžmentu kompanije.