Privilege Club

04.03.2021.

POSTANI ČLAN

Agilni HR trening i Certified Agile and Scrum Master: Specijalni popust za članove SAM-a

Kompanija Agile Humans obezbedila je za sve članove SAM-a specijalni popust od 10 % (za 2 ili više polaznika iz iste kompanije 15%) za Agilni HR trening i 20% popusta za Certified Agile and Scrum Master.

Trening Agilni HR namenjen je svim HR profesionalcima, menadžerima i liderima koji žele da iskoriste prednosti agilnog načina rada kao što su fleksibilnost, brža isporuka proizvoda i efikasniji odgovor na zahteve klijenata, koji se sve češće menjaju.

Kako Agilno iz korena transformiše zapošljavanje, organizaciju i razvoj, a organizaciona kultura postaje najvažnija karika za uspeh kompanije, uloga HR-a postaje presudna. Agilni HR trening pruža znanje o tome kako se agilan način razmišljanja, tehnike i alati koriste za pravljenje HR strategije i vođenje projekata. Kroz praktične vežbe, polaznici će steći znanje kako konkretno mogu da redizajniraju HR prakse.

Trening koji se sastoji iz 12 modula, vodi Maja Majstorović-Hajduković, seritfikovani ICAgile HR trener i osnivač Agile People Slovenia.

Više informacija pronađite OVDE

Ponuda važi od 1. do 31.marta 2021. godine.

 

Certified Agile and Scrum Master trening pruža praktično i teorijsko znanje o Scrum metodologiji kao i sveobuhvatan uvid u kompleksnu poziciju Scrum Mastera u razvojnom timu.

Zanimanje Scrum Mastera spada u 10 najtraženijih u svetu, a osnovna uloga Scrum Mastera je da vodi razvojni tim, da se stara da se procesi odvijaju prema Scrum principima i da neguje agilnu kulturu i vrednosti.

Trening vodi Jasmina Nikolić, agilni trener i konsultant, suosnivač kompanije Agile Humans. Agilnim razvojem bavi se od 2010. godine i spade u prve agilne trenere u regionu.

Link preko kog članovi SAM-a ostvaruju popust za CASM trening: link za popust za CASM trening

Ponuda važi od 1. marta do 4. aprila 2021. godine.

 

Kompanija Agile Humans® bavi se edukacijom. Nastala je s namerom da prevaziđe jaz između potreba tržišta i nedovoljnog broja obučenih ljudi, da okuplja ljude koji žele da budu inovativni i bude  podrška u karijernoj putanji. Suosnivač i CEO kompanije je agilni trener i konsultant Jasmina Nikolić.