Preduzetnik SAM

23.11.2018.

POSTANI ČLAN

MastermindSAM - razmena iskustva

Treći po redu MastermindSAM sastanak se održao u eklsuzivnom beogradskom Saint Ten Hotelu.

Sastanak je počeo tako što su članovi Miloje Sekulić i Marko Poznanović dali grupi izveštaj o koracima koje su preduzeli ka ciljevima kojima su se obavezali tokom prošlih sastanaka.  Početak svakog sastanka je upravo i namenjen izveštavanju članova koji su se već predstavili i vodili protekle sastanke, tim putem je osigurano da se postave konkretni ciljevi, kao i plan ka njihovoj realizaciji. 

Preostali deo sastanka je bio posvećen Zorani Dvokić, Direktorki Horeca za Calvaris Calgonit.

"Mastermind okupljanje posvećeno meni me je jako mitivisalo.  Prvo sam se pripremila i tako razmišljala o izazovima i šta me zaista muči. Pitanja drugih su me malo trgla i naterala da još više razmišljam o daljim koracima, dobila sam konkretne predloge i kontakte.  Sve u svemu, osećala sam se jače.  Obavezala sam se na neke stvari i to me i dalje vodi i drži.  Ovo je super iskustvo i radujem se pošto i na okupljanjima gde ja nisam u fokusu, mnogo učim i motivišem se.” - rekla je Zorana.

Sledeći MastermindSAM će se opet održati 4. decembra u Saint Ten Hotelu, a domaćin i vođa sastanka će biti Vladimir Marinković, Generalni Direktor Saint Ten Hotela.