Preduzetnik SAM

03.06.2019.

POSTANI ČLAN

Mastermind SAM - tri grupe počinju sa radom

Tri Mastermind grupe počele su sa sesijama.

Tokom prošle nedelje, sve tri grupe održale su prvu sesiju. Ova sesija realizovana je kao deo simulacije uz stručno vođstvo Milice Pićurić, Executive Coach, Mili Coaching, kako bi se fasilitatori grupa maksimalno upoznali sa svim segmentima vođenja grupe.

U narednom periodu, grupe će nastaviti viđanje na dve do tri nedelje, prema rasporedu koji su članovi grupe sami dogovorili.

Glavni benefiti ovog programa jesu: mogućnost da radite “na” svojoj firmi, umesto samo “u” njoj, građenje bolje slike sebe i svoje firme, ostvarivanje prijateljstva i razumevanja od ostalih učesnika, formiranje jedinstvene perspektive, akumulirano iskustvo/kolektivna inteligencija, prilika da činite dobro delo i lična odgovornost.

Mastermind nudi kombinaciju brainstorminga, edukacije, jednake odgovornosti i podrške u grupnom okruženju kako bi vam se poboljšale poslovne i lične veštine. Mastermind pomaže svim članovima grupe ostvarivanje uspeha. Kroz grupni mastermind proces, prvo kreirate cilj, a zatim i plan da ga ostvarite. Članovi grupe vam pružaju podršku kreativnim idejama i pomažu u mudrom donošenju odluka.

Video o novom ciklusu možete pogledati na linku.

Partner programa je Naša mreža powered by Vip