Mentorski program

21.01.2020.

POSTANI ČLAN

Peti Mentorski program Srpske asocijacije menadžera

Razvijajte se uz najbolje lidere Srbije! Prijavite se za Mentorski program!

Mentorstvo je proces razmene znanja i iskustva između mentora i mentija, kroz koji mentor podstiče mentija na profesionalni i životni razvoj.

Mentorski program je ekskluzivan program koji povezuje članove Srpske asocijacije menadžera - mlade menadžere i preduzetnike sa iskusnim poslovnim liderima, rukovodiocima i menadžerima uspešnih kompanija.

Program je pokrenut 2015. godine i do sada su 202 menadžera prošla kroz četiri generacije mentorstva.

Peti Mentorski program trajaće 9 meseci, od februara do novembra 2020. godine i više od 40 menadžera i članova SAM-a imaće priliku da radi na svom profesionalnom razvoju u ulozi mentora ili mentija.

U jubilarnom, petom ciklusu, vodeći lideri Srbije naći će se ponovo u ulozi mentora. Predstavljamo vam prve poznate mentore 5. generacije mentorskog programa:

 

Vremenski minimum za susrete - 2 termina mesečno.

Svi zainteresovani za uloge mentora i mentija mogu se prijaviti putem online formulara u nastavku teksta. Uz formular potrebno je poslati svoju fotografiju u visokoj rezoluciji radi pripreme vizualnih rešenja mentorskih parova.

Rok za apliciranje je 31. januar 2020. godine.

MENTORI:

Ukoliko se prijavljujete da budete mentor, potrebno je da navedete oblasti ekspertize, odnosno oblasti u okviru kojih biste mentorisali svog mentija.

Ukoliko imate znanje i iskustvo koje je vredno širiti i verujete da je važno razvijati ljude oko sebe, očekujemo Vašu prijavu za SAM MENTORA

Za mentora se prijavite preko linka.

MENTIJI:

Ukoliko želite da se razvijate na profesionalnom i ličnom planu uz podršku uspešnih lidera i eksperata i verujete da je kontinuirani razvoj neophodan za postizanje uspeha, očekujemo Vašu prijavu za SAM MENTIJA!

Za ulogu mentija se mogu prijaviti svi članovi koji imaju manje od 40 godina starosti, a u prijavi je potrebno da navedete oblasti u kojima biste želeli da budete mentorisani.

Prijave za mentija moguće su preko linka.

DALJI KORACI:

Nakon prijave, biće organizovan inicijalni trening/radionica za mentore i mentije, na kome ćete dobiti sve potrebne informacije o programu. Tokom ove obuke mentiji će bolje definisati svoje ciljeve razvoja, a mentori dobiti sve informacije potrebne da uspešno vode mentorski proces.

Mentorska radionica je obavezan deo programa  za učešće i biće organizovana u četvrtak, 20. februara 2020. godine od 17h u hotelu SaintTen, Svetog Save 10.

Na osnovu navedenih ekspertskih oblasti mentora i interesovanja mentija, kao i inputa sa Mentorske obuke, projektni tim će „spojiti“ mentorske parove koji će odmah nakon toga biti pozvani da se sastanu prvi put i upoznaju, a onda i počnu zajedno da rade.

Organizacioni partner Mentorskog programa je kompanija Atria Group koja pruža ekspertsku podršku u edukaciji učesnika i podršci mentorskom procesu kako bi bio što uspešniji.

Sponzor programa je kompanija ManPower Group.

Prijatelj programa je hotel SaintTen

Sve informacije o Mentorskom programu možete pronaći OVDE.