Mentorski program

15.09.2017.

POSTANI ČLAN

MenPowerGroup Srbija – sponzor Mentorskog programa

Srpska asocijacija menažera ove godine, treći put zaredom, organizuje mentorski program MenProSAM koji će trajati 10 meseci, od septembra 2017. do juna 2018. godine. Reč je o programu koji povezuje članove Srpske asocijacije menadžera - mlade menadžere i preduzetnike sa iskusnim poslovnim liderima, rukovodiocima i menadžerima uspešnih kompanija u Srbiji

Sponzor MenProSAM 2017 je kompanija Manpower Group koja pruža ekspertsku podršku razvoju programa za mlade tehnološke preduzetnike i razvoju komunikacije znanja o mentorstvu kojom želimo da edukujemo članove i poslovnu zajednicu. U okviru programa otvorili smo dodatna 3 mesta za mlade tehnološke preduzetnike koji su u ranoj fazi razvoja svojih kompanija i koji nisu članovi asocijacije, a pomoć pri selekciji pružila nam je upravo kompanija ManPower Group Srbija.

Direktor ManpowerGroup Srbija, gospodin Aleksandar Hangimana istakao je da je mentorstvo “ ključno za bilo koje društvo poput našeg, koje je vrlo mlado u korporativnom biznisu, preduzetništvu, startapu, odnosno formama koje sada preuzimamo i započinjemo“ i dodao da „SAM vidi, kao i u mnogim drugim stvarima, dosta avangardnog jer neke od tih formi unosi u srpsko društvo i poslovnu zajednicu.“

„Podrška kompanije ManpowerGroup nam izuzetno puno znači u naporu da naše znanje i iskustvo dokumentujemo i podelimo sa poslovnom zajednicom. CSR komponenta projekta i podrška za tri tehnološka preduzetnika, ne bi bila moguća bez ove podrške“, dodao je Miloš Đuričanin, program menadžer u SAM-u.

Sa predstavništvima u preko 80 zemalja širom sveta, ManpowerGroup predstavlja globalnog lidera u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, obezbeđujući organizacijama svih veličina kontinuirana kadrovska rešenja kako bi poboljšali poslovnu spremnost i konkurentnost. ManpowerGroup kompanija u Srbiji je prihvatila i primenila globalne najbolje prakse, i od 2008. godine kada smo ušli na tržište, dokazali smo i razvili našu ekspertizu na najvišem mogućem nivou. ManpowerGroup pomaže kompanijama da upravljaju promenljivim potrebama za talentima na današnjem tržištu rada u kome brzi pristup adekvatnim kadrovima predstavlja jaku konkurentnu prednost. Već nekoliko godina zaredom, ManpowerGroup je jedina kompanija u ovoj oblasti proglašena za najetičniju kompaniju u svetu od strane Ethisphere Instituta. ManpowerGroup je visoko rangirana na Fortune 500 listi koja sadrži najveće američke kompanije, a istovremeno se nalazi na listi najvećih svetskih kompanija.