Ekskluzivne ponude

24.04.2020.

POSTANI ČLAN

Moritz Eis – dobijate 50% više sladoleda na svaku Vašu porudžbinu!

U vreme vanrednog stanja, imate priliku da dobijete više Moritz Eis-a nego ikad pre, pošto je u toku promotivna akcija u kojoj se poklanja dodatnih 50% sladoleda na količinu koju naručite!

Moritz Eis sladoledi su od pre par meseci deo investicionog portfelja kompanije Senzal capital d.o.o, našeg člana i osnivača Rada Rakočevića. Senzal capital se već 13 godina bavi investiranjem, a investicija u Moritz Eis je definitivno najslađa od svih prethodnih.

U vreme vanrednog stanja, imate priliku da dobijete više Moritz Eis-a nego ikad pre, pošto je u toku promotivna akcija u kojoj se poklanja dodatnih 50% sladoleda na količinu koju naručite! Vašu kombinaciju između više od 25 različitih ukusa sladoleda možete naručiti na brojeve telefona 060/5544455 za Beograd i 060/5566655 za Novi Sad, a dostavu radimo i za vreme policijskog časa, kao i vikendima.

Obradujte i čestitajte rođendan, godišnjicu ili samo pokažite da mislite na nekog dragog tako što ćete naručiti Moritz Eis sladoled za dostavu na željenu adresu, ili jednostavno častite sami sebe jer proleće nije proleće bez sladoleda, čak i u ove dane!

Vrhunski kvalitet prirodnih ručno pripremljenih sladoleda karakterišu Moritz Eis još od 2012. godine, kada su prvi u Srbiji predstavili koncept premijum artisan sladoleda i odmah su izazvali revoluciju koja traje do danas, uz konstantan rad na novim kvalitetnim ukusima, kao i na proizvodnji sladoleda bez šećera i od organskih sastojaka.

Uživajte u Moritz Eis ukusima!