Biznis vesti

12.06.2020.

POSTANI ČLAN

SAM UŽIVO - ASK AN EXPERT: Anđelko Trpković, CEO, Publicis Groupe Adriatic

Po prvi put, Ask an Expert, održaće se uživo u SAM-u kao i online preko Zoom platforme!

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo da će ovu novu, kombinovanu formu događaja, započeti Anđelko Trpković, CEO, Publicis Groupe Adriatic, u utorak, 16. juna od 16h!

Prvih 15 članova koji nam se jave popunjavajući link ispod, moći će da prisustvuju događaju u SAM-u, Smiljanićeva 24/III uz poseban ugođaj za koji će se pobrinuti vinarija Aleksić.

Prijava za prisustvovanje događaju u SAM-u na linku.

Za sve ostale, događaj će biti emitovan i preko Zoom platforme.

Registrovanje za praćenje preko ZOOM platforme na linku

Svake nedelje u okviru online događaja „Ask an Expert“ od renomiranih profesionalaca, pouzdanih eksperata, možete dobiti savete i podršku u vezi sa vašim ličnim, karijernim ili poslovnim pitanjima.

PREDSTAVLJAMO EKSPERTA:

Anđelko Trpković, CEO Publicis Groupe Adriatic
 
Karijeru u industriji komunikacije započeo je pre više od 20 godina.
 
Krajem devedesetih dokazao se kao ulični Freedom fighter. Nakon toga artikulisao je sopstveni put kroz organizovanu idustriju komunikacije. Prvo u maloj, ali odličnoj, lokalnoj kreativnoj agenciji Srebrn Tuš, zatim kroz poziciju direktora marketinga Vojvođanske banke i na kraju kao generalni direktor Beogradskog sajma.
 
Kompaniji Publicis Groupe se priključuje 2010. godine i od tada aktivno radi na očuvanju liderske pozicije i daljem razvoju agencija Leo Burnett, Publicis, Saatchi&Saatchi kao i medijskih agencija Zenit i Starcom u Srbiji.
 
Od aprila 2017. godine obavlja dužnost CEO za Adriatic region.

KAKO FUNKCIONIŠE ASK AN EXPERT:

Svakog utorka uživo na Zoom platformi, a od sada i uživo u SAM-u, gost će biti jedan istaknuti profesionalac koji će odgovarati na vaša pitanja.
Pitanja možete postavljati u Q&A sekciji tokom live sesije ili audio uključenjem.
Pitanja možete poslati i ranije izvršnoj kancelariji na mejl office@sam.org.rs.
Ukoliko ste aktivni na društvenim mrežama i redovno pratite @menadzersam, pitanja možete postaviti i u komentaru na najavni post na našem Linkedin profilu ili u Instagram Story postu “Pitajte eksperta” koji će biti aktiviran 24h pre događaja.