Biznis vesti

05.03.2020.

POSTANI ČLAN

Poziv za stipendiranje srednjoškolaca sa otežanim uslovima odrastanja

Fondacija Ana i Vlade Divac podržava talentovane srednjoškolce - odlične učenike koji imaju otežane uslove odrastanja, a u ovom videu možete da upoznate neke od njih. Tokom tri godine smo podržali 276 izvrsnih srednjoškolaca i već prikupljamo sredstva za narednu školsku godinu.

Iznos za jednu godišnju stipendiju je 110.000 dinara, a sredstva za ovaj program prikupljaju se od naših ljudi iz dijaspore i kompanija koje posluju u Srbiji.

 Biće nam drago ako se pridružite nekog od akcija koju organizuje Fondacija Ana i Vlade Divac:

  1. BizKviz liga -  takmičenje za najpametniju kompaniju u Srbiji za koju je već prijavljeno 10 ekipa, a deo novca se koristi za finansiranje stipendista. Moderan kviz i vrhunska zabava koja se sastoji od 10 igara u kojima se ističu timsko znanje, brzina i logika i zato kviz preporučujemo kompanijama koje žele interno da povežu zaposlene. 

Od 3. marta pokrećemo BizKviz ligu, kompanije koje su se već prijavile učešće su: NIS, Telegroup, MSD, CocaCola, itd. Nije problem da se neko pridruži i kasnije jer računamo 10 najboljih rezultata koje svaka ekipa ostvari tokom 16 kviz večeri.

  1. Učešće na Serbia Business Run u Beogradu, Subotici, Nišu, Novom Sadu - Dobro poznata trka i timbilding događaj koji osnažuje timski duh, kao i večernja zabava uz opciju da učestvujete i u Divac Charity Zone

 Kompanije koje se uključe obezbeđivanjem posebnog šatora dobijaju brendirano mesto za okupljanje zaposlenih. Učešćem na trci pomažete da obezbedimo stipendiju za talentovanu mladu osobu koja ima otežane uslove odrastanja.