Biznis vesti

11.09.2020.

POSTANI ČLAN

Otvoren konkurs Delta Holdinga za 9. generaciju programa Mladi lideri

Konkurs Delta Holdinga za 9. generaciju programa Mladi lideri otvoren je od 7. do 20. septembra u ponoć. Program Mladi lideri pokrenut je pre 8 godina sa željom da se mladim, obrazovanim ljudima bez iskustva pruži prilika da svoju karijeru započnu u jednoj od najuspešnijih kompanija na našim prostorima.

Tokom trajanja konkursa svi zainteresovani kandidati moći će da se prijave za jednogodišnji plaćeni program u kome mladi i talentovani ljudi rade u više sektora u članicama poslovnog sistema Delta Holding, stiču dodatna znanja i usavršavaju se. Najbolji među kandidatima dobiće priliku da ostanu u Kompaniji nakon završetka programa.

Konkurs je otvoren za sve mlade ljude koji su nedavno završili ili privode kraju studiranje na fakultetu bilo kog usmerenja. Prijavljivanje na konkurs moguće je isključivo onlajn, na sledećoj adresi: https://mladilideri.rs/konkurs/

Do sada se za program prijavilo više od 21.000 ljudi, jednogodišnju obuku je prošlo njih 235, a čak 34 danas je na rukovodećim pozicijama u Delta Holdingu.

Srpska asocijacija menadžera u okviru projekta na temu cirkularnih migracija i odliva mozgova iz Srbije, koji sprovodi uz ekspertsku i finansijsku podršku Švajcarske, promoviše kompanije i njihove programe namenjene mladima.

Pozivamo sve kompanije da nam dostave svoje pozive, oglase i najave stručnih praksi i drugih programa za mlade, da ih zajedno promovišemo kroz našu poslovnu mrežu.