Biznis vesti

15.04.2020.

POSTANI ČLAN

Nove akcije Delta Holdinga za pomoć u vanrednoj situaciji

Delta holding pokrenula je dve nove inicijative kako bi pomogla zajednici u vanrednoj situaciji. Prva inicijativa je namenjena pomoći zdravstvenoj ustanovi Dragiša Mišović, gde je Delta holding donirala dezifenkcioni tunel. Druga inicijativa je namenjena pomoći osobama starijim od 65 godina u vidu donacija osnovnih životnih namirnica.

Obaveštavamo Vas da je kompanija Delta Holding nastavila sa podrškom zdravstvu u vreme epidemije. U tu svrhu, doniran je  dezinfekcioni tunel Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović”. Tunel funkcioniše po principu raspršivanja dezinfekcione tečnosti u vidu kapljica koje za vremenski ciklus od pet sekundi pokriva kompletno telo odrasle osobe. Na ovaj način dodatno se podiže nivo bezbednosti i sprečava širenje zaraze.

Dezinfekcioni tunel napravila je, efikasno i u izuzetno kratkom roku, domaća firma Trefoil Inženjering.

 

"Osim zdravstva, nastojimo da podržavamo i najstarije sugrađane. Tim povodom smo prethodnog vikenda organizovali akciju na društvenim mrežama, gde su naši pratioci imali priliku da nominuju svoje drage komšije, starije od 65 godina, kojima je pomoć potrebna. Nominovane komšije na teritoriji Beograda očekuje bogati paket Fun&Fit proizvoda i osnovnih životnih namirnica. Proizvode pakuju i u narednim danima dostavljaće učesnici našeg programa zapošljavanja Mladi lideri - na adresu i poštujući sve propisane mere zaštite", rekla je Tijana Koprivica, Chief Business Sustainability Officer iz kompanije Delta holding.

 

Hvala našoj članici Tijani Koprivici što je sa članovima podelila ovako važnu inicijativu iz Delta holdinga.