Biznis vesti

26.12.2019.

POSTANI ČLAN

Nagrada za tim SAINT TEN hotela

Beogradski hotel Saint Ten završava godinu priznanjem, koje ide u ruke Generalnom direktoru, Vladimiru Marinkoviću.

Beogradski hotel Saint Ten završava godinu priznanjem, koje ide u ruke Generalnom direktoru, Vladimiru Marinkoviću. Najveće nagrade u hotelijerskoj industriji Srbije, pod brendom “Ambasadori dobre usluge” 2019, dodeljene su 14. godinu za redom. Generalni direktor Saint Ten-a dobio je priznanje u kategoriji “GM godine”.

“Hotelijerstvom se bavim 12 godina i imao sam sreću da svoje prve korake u karijeri skrojim u Americi po standardima i procedurama jedne velike korporacije. Već u prvim nedeljama karijere, jasno mi se iskristalisala jedna reč koja je bila, a nastaviće i u buducnosti da bude, zvezda vodilja moje karijere, a ta reč je: TIM.

To je tim ljudi u Saint Ten Hotelu koji svakodnevno čini da Saint Ten Hotel sija sa svih 5 zvezdica. Veliko hvala svima jer plod našeg rada je pored mnogih drugih i ova nagrada. Takođe veliko hvala vlasniku i investitoru hotela, gospodinu M. Miciću, koji ne samo da je bio vizionar i uspeo da napravi jedan od najboljih hotela u regionu, već je bio i dovoljno hrabar da rukovođenje hotelom poveri izuzetno mladom, ali stručnom timu.” – izjavio je Vladimir Marinković ovim povodom.

G. Marinković najavljuje da nas u 2020. godini očekuje još mnogo pozitivnih iznenađenja i inovativnih aktivnosti koje njegov tim planira, a sve u cilju podizanja ponude i usluge na viši nivo, vođen svetskim standardima.

 

Više o samom hotelu i aktuelnim dešavanjima možete pronaći na www.saintten.com.