Biznis vesti

10.04.2020.

POSTANI ČLAN

ManpowerGroup pokrenula program podrške profesionalcima pri zaposlenju „Ne odlažemo Vaše šanse“

Kompanija ManpowerGroup je pokrenula program konsultantske podrške namenjenom svim profesionalcima kojima je stabilnost radnog mesta ugrožena novonastalom situacijom, koji su ostali bez posla, ali i zaposlenima koji su otvoreni za nove izazove.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da uzmete učešće u programu konsultantske podrške Talent Acquisition tima ManpowerGroup-e namenjenom svim profesionalcima kojima je stabilnost radnog mesta ugrožena novonastalom situacijom, koji su ostali bez posla, ali i zaposlenima koji su otvoreni za nove izazove.

Talent Acquistion tim je organizaciona jedinica kompanije ManpowerGroup koja se bavi zapošljavanjem kandidata koji poseduju višegodišnje iskustvo i profesionalnu ekspertizu u korporativnom okruženju, zapošljavanje menadžerskog i izvršnog nivoa, zapošljavanje programera i drugih IT stručnjaka.

Cilj projekta je pružanje profesionalne konsultantske podrške u vezi sa daljim profesionalnim razvojem i zaposlenjem. Program je baziran na personalizovanom pristupu koju obuhvata detaljnu analizu poslovnog iskustva kandidata, ali i tržišnih potreba za konkretnim profilom na osnovu kojeg će kandidatima biti pružena preporuka za dalji razvoj. Naš stručni tim konsultanata će Vam ukazati na sledeće:

  • Koji su Vam potencijali za dalji poslovni razvoj, bazirano na Vašem prethodnom iskustvu;
  • Koje kompanije najčešće imaju potrebu za kandidatima Vašeg profila;
  • Tržišne trendove koji Vam mogu pomoći da donesete kvalitetnije odluke u vezi sa Vašim zaposlenjem; (za kojim profilima je potražnja veća, za kojim je potražnja trenutno umanjena, ali i za koje profile će se javiti potražnja naknadno). 

Biće nam zadovoljstvo da Vaš profil pripremimo za predstavljanje klijentima čim  nam se ukaže prva prilika za Vašim profilom.

Sve pristigle biografije biće priložene našoj bazi kandidata, dok će selekcija za online intervju sa konsultantom biti izvršena na osnovu internih kapaciteta.

Radujemo se Vašoj prijavi i prilici da se upoznamo ili obnovimo našu saradnju. Više o samom programu i prijave za razgovor sa našim konsultantima možete poslati OVDE.