Biznis vesti

23.05.2019.

POSTANI ČLAN

Kompanija ManPower Group pokreće humanitarni projekat

ManPower Group poziva sve zainteresovane kompanije koje žele da postanu deo humanitarnog projekta „Portret dobročinstva“

Doniranjem kompanije postaju vlasnici unikatnih likovnih dela talentovanih studenata umetničkih fakulteta, koja u svom fokusu imaju upravo samu kompaniju viđenu kroz prizmu dobročinstva.

Cena unikatnog umetničkog dela definisana je na minimalni iznos od 1.200 evra , od čega se 85% vrednosti donira humanitarnoj organizaciji, dok 15% je usmereno na same autore – studente. Na ovaj način kompanija ManPower Group želi da poveže mlade talente, poslovnu javnost i humanitarne organizacije, kako bismo se svi zajedno okupili oko jednog cilja – dobročinstva.

Kompanija ManPower Group kao organizator projekta, pored aktivne podrške i nagrade usmerene na studente umetničkih fakulteta koji žele da svojim likovnim talentom  doprinesu humanitarnim aktivnostima, organizovaće posebnu izložbu na kojoj će biti prezentovani svi umetnički radovi kao i kompanije donatori koji su upravo tema ove izložbe.

Za dodatne informacije možete kontaktirati putem maila: dobrocinstvo@manpowergroup.rs ili marko.miljkovic@manpowergroup.rs