Biznis vesti

22.06.2020.

POSTANI ČLAN

Hotel "Saint Ten" je imao priliku da ugosti najbolje tenisere sveta za vreme dela Adria Tour-a koji se održao Beogradu

U Beogradu je u organizaciji fondacije „Novak Đoković“ organizovan „Adria Tour“ od 12-14.6 koji je uspeo da sakupi neke od najvećih imena svetskog tenisa.

zverev
zverev

Alexander Zverev, Dominik Thiem i Grigor Dimitrov su zvezde koje su uveličale ovaj teniski spektakl na Dorćolu. U saradnji sa organizatorima turnira, „Saint Ten“ je imao veliku čast i privilegiju da bude odabran za hotel koji će ugostiti tenisere iz samog svetskog vrha i njihove timove. Uz poštovanje svih mera zaštite usled pandemije, organizacije hotelskog osoblja, rasporeda soba, pripreme hrane i poštovanja satnica sve je proteklo u lepoj atmosferi. Još jedna specijalna gošća koja je došla da podrži Novaka je svetska pijanistkinja Lola Astaova koja je svojim šarmom dodatno ulepšala ambijent našeg hotela.

dimitrov
dimitrov

Veoma smo ponosni što smo nakon perioda potpunog zatvaranja hotela i vandrednog stanja, imali priliku da se na ovakav način vratimo našem redovnom poslovanju na najvišem nivou. Takođe veoma značajano za nas kao i naše goste je bezbednost koju smo sproveli i uspeli da obezbedimo da se svi gosti budu tretirani po najvišim merama zaštite. Hotel „Saint Ten“ je još jednom opravdao epitet najboljeg hotela u gradu.

thiem
thiem