Biznis vesti

05.10.2020.

POSTANI ČLAN

Globalni volonterski dani - DHL Global Forwarding d.o.o.

DHL Global Forwarding d.o.o. kao deo DPDHL grupacije, godinama razvija brigu o lokalnoj zajednici kroz negovanje altruizma i aktivizma, uzimajući učešće u različitim akcijama pomoći.

Društvena odgovornost je veoma važan aspekt poslovanja kada je DPDHL grupacija u pitanju. Kao globalna kompanija koja ima prisustvo u velikom broju lokalnih zajednica, koristeći interne resurse i udružene napore svojih zaposlenih, DHL nastoji da stvori dodatnu vrednost za društvo i životnu sredinu.

„Globalni volonterski dani“ postali su simbol septembra i početka jeseni godinama unazad za kompaniju, koja se i ove godine rado pridružila hiljadama svojih kolega, u preko 100 različitih zemalja u akciji volontiranja, a sve u cilju unapređenja lokalnih zajednica i životne sredine.

Zaposleni u DHL Global Forwarding d.o.o.  su prethodnih godina tokom meseca septembra učestvovali u brojnim volonterskim akcijama, kao što su čišćenje reka, kuvanje i distribucija obroka, sređivanje školskog dvorišta, sađenje drveća, edukacija mladih i mentorstvo.

Ove godine zaposleni su pokazali inicijativu za prikupljanje sredstava, pripremu i distribuciju paketića u susret početku nove školske godine, a u saradnji sa Centrom za integraciju mladih i njihovog programa „Svratište za decu“.