Biznis vesti

26.10.2020.

POSTANI ČLAN

Generali praksa - prilika za studente završne godine Ekonomskog fakulteta

Zašto Generali ? 

Generali pruža priliku da osetite timski duh koji pokrece naš talenat, želju za napredovanjem i uspehom u poslu. Pored druženja, Generali tim pokreće humanitarne i sportske aktivnosti i radosno dočekujeme nove članove tima.

Šta ti pruža Generali praksa?
Generali ti nudi priliku da zajedno sa timom kreiraš novu normalnost u svetu osiguranja. Upoznaceš se sa osnovnim procesima u osiguranju, učestvovaćeš u izradi ponuda i polisa, učićeš o proceni i analizi rizika. U Generali-ju se ceni trud i zato uvek postoje šanse za ostanak. Mnogi članovi Generali tima su počeli kao praktikanti, a sada su stalni članovi tima.


Šta Generali očekuje?
Da si student završne godine osnovnih ili master studija Ekonomskog fakulteta, da se služiš engleskim jezikom i da želiš da u Generali osiguranju radiš kao ravnopravan član tima. Još bolje ako voliš automobile, jer ti nudimo priliku da karijeru započneš u oblasti kasko osiguranja. Pošto se pridržavamo svih mera zaštite tokom trajanja pandemije, vreme dolaska na praksu biće fleksibilno. Prijavljivanje traje do 2. novembra. Za više informacija o tome kako da se prijaviš, klikni ovde.
Zvuči zanimljivo? Prijavi se klikom na sliku ispod.