Biznis vesti

08.04.2010.

POSTANI ČLAN

Communis najkreativnija agencija godine

Udruženje ekonomskih propagandista Srbije dodelilo je godišnje nagrade za 2009. godinu među kojima je agencija za integralne marketing komunikacije Communis dobila ukupno 10 nagrada, od toga sedam prvih.

U kategoriji kontinuiranog i primerenog korišćenja tržišnih komunikacija, Communis je osvojio prvo mesto kampanjom za Aqua Viva Hydroactive čije je zaštitno lice naša najbolja teniserka Jelena Janković.

BTL Communis-a osvojio je dve prve nagrade i to u kategoriji profitnih kampanja za Amstel („Amsteldan") i u kategoriji neprofitnih za kampanju Fonda Dr. Zoran Đinđić. U kategoriji vizuelnog identiteta kampanja za Fond Dr. Zoran Đinđić osvojila je prvo mesto.

Priznanje za kreativnu upotrebu medija još jednom stavlja Communis na prvo mesto, dok je priznanje za neprofitan "On-line" projekat doneo Communisu i veliko zadovoljstvo u radu na internet prezentaciji posvećenoj životu i delu najveće srpske umetnice XX veka Milene Pavlović Barilli - http://www.milenapavlovicbarilli.rs/

Communis je posebno ponosan prvom nagradom za projekat u funkciji struke - blog na kojem se predstavljaju i analiziraju najnoviji komunikacijski trendove i primeri koje smatramo dobrim i drugačijim. Blog je dostupan na adresi http://dobroidrugacije.blogspot.com/

O uspehu agencije Communis i kreativnoj filozofiji koja mami simpatije javnosti, kreativni direktor Nebojša Krivokuća kaže: "Ovo je sjajan uspeh za čitavu agenciju i dokaz da isključivo "dobra i drugačija" komunikacija donosi dobre rezultate. Do "dobrog" dolazimo zdravim rasuđivanjem i valjanim shvatanjem činjenica, do „drugačijeg" - hrabrošću i lepom količinom pozitivne otkačenosti, koju ne sputavamo. Ovo je takođe dokaz da je moguće kreirati kampanje koje su očigledno zanimljive iz kreativnog aspekta, a čiji su tržišni rezultati takođe fenomenalni."