Biznis vesti

02.04.2020.

POSTANI ČLAN

Biznis u izazovnim vremenima - Bisnode Solidarnost - Besplatna aplikacija za praćenje poslovanja vaše kompanije

Naši članovi iz Bisnode dele sa vama besplatnu aplikaciju za proveru stanja i praćenje promena u vašoj kompanji. Bisnode Mobile za vašu mobilnu kancelariju.

Bisnode uloga je mnogo više od praćenja poslovanja preduzeća i izveštavanja o njihovoj uspešnosti. Bisnode je tu da pokaže kompanijama kakve sve tragove ostavlja posao u privredi, a naša uloga je da korisne informacije učinimo dostupnijim nego ikad. Naša uloga je da budemo pravi partner u ovakvoj situaciji i da budemo solidarni.

Verovatno ne treba posebno naglašavati šta za privredu znači #OstaniKodKuće i možemo biti iskreno ponosni na sve koji su zdravlje zaposlenih i zdravlje najugroženijih rizikovali, uprkos činjenici da su oni izloženi visokom riziku s kojim će se (još uvek) suočavati.

Sigurno bi se svi složili s nama kada bismo vam rekli da nam kompanije trebaju više nego ikad i zato smo tu zbog njih.

 

Bisnode je za sve pripremio besplatan pristup Bisnode Mobilnom rešenju, pod sloganom „Bisnode Mobile za vašu mobilnu kancelariju“. U modernoj, prijatnoj i jednostavnoj aplikaciji, podaci su dostupni za sve kompanije u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i BiH.

Kako do aplikacije:

Na vašem mobilnom telefonu upišite  http://solidarnost.bisnode.rs  popunite sva polja i sledite dalja uputstva.

Kome je namenjeno:

Svima koji jesu i nisu pretplatnici, svim zaposlenim koji su zainteresovani za svoje poslovanje, namenjeno je dakle svima onima koji žele da provere stanje preduzeća i prate svoje promene.

Kliknite dakle ovde: solidarnost.bisnode.rs