Biznis vesti

13.08.2010.

POSTANI ČLAN

Besplatan modul Executive MBA - Cotrugli Business School

COTRUGLI Business School poziva članove SAM da iskoriste priliku i besplatno odslušaju jedan od modula Executive MBA.

Saznajte da li je Executive MBA program adekvatan za Vas? COTRUGLI Business School Vam omogućuje besplatno učešće na modulu za članove SAM-a u vrednosti od 1200 €.

Beograd, Oktobar 02.-03., 2010.
"Sales Management", predavač Primož Hvala

Executive MBA program (EMBA) je namenjen višem i srednjem menadžmenta i samostalnim preduzetnicima koji žele steći savremena i primjenjiva poslovna znanja uz minimalno odsustvo sa radnog mesta. Ovaj program je baziran na razvoju liderskih kompetencija polaznika, koji dobijaju mnoštvo novih i korisnih informacija i znanje koje je odmah primjenjivo u praksi. Executive MBA na COTRUGLI Business School je međunarodno akreditovani program, a predavanja se odvijaju u Beogradu.

Experience MBA članovima SAM omogućuje pohađanje jednog modula Executive MBA programa bez plaćanja kotizacije. Kroz dva zanimljiva dana COTRUGLI Business School Vam obezbeđuje učešće na EMBA modulu iz područja Prodaje (Sales Management) i sticanje inovativnih znanja iz područja prodaje. Saznajte zašto je COTRUGLI Business School prvi izbor za regionalne menadžere koji žele da unaprede svoje profesionalne i lične kompetencije.

Da bismo osigurali kvalitet grupe polaznika, svi potencijalni kandidati će proći selekcijski proces. Glavni kriterijumi za ulazak u proces selekcije su:

  • Minimalno 3 godine relevantnog radnog iskustva
  • Fakultetska diploma
  • Znanje engleskog jezika u govoru i pismu

Ukoliko zadovoljavate navedene kriterijume, prijavite se i rezervišite svoje mesto na vreme. Biće Vam poslata Prijavnica - molimo da je ispunite na engleskom jeziku i pošaljete putem maila do 13.9.2010. na ljiljana.radic@cotrugli.eu. Nakon poslate popunjene prijavnice bićete pozvani na selekcijski razgovor.

Svi odabrani kandidati će dobiti silabus i pripremni material 10 dana pre početka modula Sales Management. Za dodatne informacije slobodno se obratite na +381 69 11 90 903.

O predavaču:Primož Hvala, mr, MBA, je osnivač i partner Human & Sales Consulting, sa ogromninim iskustvom u evaluiranju i razvoju individualnih menadžerskih i prodajnih potencijala, organizacione klime, sales management audit-a, rukovođenja ključnim kupcima, konsultativne prodaje, planiranju prodaje, vođenju i motivaciji saradnika na terenu (sales force), definisanje brenda, segmentacija itd. U  AT Adria Consulting-u je bio odgovoran za razvoj inovativnih rešenja za upravljenje prodajom.Takođe je radio kao Rukovodilac za ključne klijente (KAM) u Formitas BBDO. Neki od njegovih klijenata su takođe Sparkasse, Raiffeisen bank, Telekom Slovenia, Elan, Hervi i drugi. Hvala je uspešno kreirao i implementirao brojne konferencije, samite i seminare u oboj oblasti.