Biznis vesti

24.07.2020.

POSTANI ČLAN

ASK AN EXPERT - Milica Vukelić, psiholog, docent na Odeljenju za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, katedra za Psihologiju rada

Kako sačuvati svoje (mentalno zdravlje) i mentalno zdravlje svojih zaposlenih? Sagorelost u novoj radnoj realnosti

U zdravstveno i ekonomski izazovnim vremenima, nosimo se sa mnogo toga, brinemo o svom zdravlju, porodici, poslu, zaposlenima, partnerima.
Opterećenje na naše mentalno zdravlje, usled ovih konstantnih izazova je sve veće, tako da se kao jedna od najvažnijih stvari nameće ova - kako očuvati mentalno zdravlje u stanju prolongiranog stresa?

Zbog toga smo odlučili da nov "Ask an Expert" posvetimo upravo ovoj gorućoj temi.
Psiholog Milica Vukelić, docent na Odeljenju za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, biće naš gost u četvrtak, 30. jula od 15h preko Zoom platforme

Razgovaraćemo o tome kako se nositi sa svim izazovima i na koje načine možemo da prevaziđemo stresove kako bismo sačuvali svoje mentalno zdravlje, ali i svoje zaposlene u novim uslovima života, rada i okruženja.

Ask an Expert
Ask an Expert

Predstavljamo vam eksperta:

Milica Vukelić je docent na Odeljenju za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Ima više od 10 godina iskustva u univerzitetskoj nastavi, u istraživanjima, savetovanju i intervencijama u oblasti razvoja ljudskih resursa. Njena glavna naučna interesovanja su psihologija rada i organizacije, razvoj karijere, zlostavljanje na radu, stres na radu, dobrobit i angažovanost na radu. Milica je do sada objavila više od 50 istraživačkih radova. Članica je Evropske asocijacije za psihologiju rada i organizacije.

Na online događaju „Ask an Expert“ od renomiranih profesionalaca, pouzdanih eksperata, možete dobiti savete i podršku u vezi sa vašim ličnim, karijernim ili poslovnim pitanjima.