Biznis saveti

14.03.2018.

POSTANI ČLAN

Predstavljamo vam BUSINESS HUB

Business HUB je nova inicijativa Srpske asocijacija menadžera koja predstavlja jedinstveni sistem podrške među članovima.

Nastala je iz potrebe za konsultacijama u vezi sa izazovima u poslovanju.  Business HUB povezuje članove kojima je potreban savet sa članovima Asocijacije koji su stručni u toj oblasti.

Business HUB mreža okuplja 65 članova, menadžera i preduzetnika, koji su ponudili svoju ekspertizu, u čak 46 oblasti poslovanja.

KAKO KORISTITI BUSINESS HUB

Član SAM-a koji se susreće sa određenim poslovnim izazovom, može zatražiti podršku kroz Business Hub.

Potrebno je da uputite mejl izvršnoj kancelariji, sa navedenim pitanjem za koje Vam je potrebna konsultacija. Izvršna kancelarija će Vas u roku od 48 sati povezati sa članom iz Business HUB mreže koji je ponudio svoju ekspertizu u datoj oblasti.

Povezivanje je na dobrovoljnoj osnovi, u cilju dobijanja saveta i pomoći, baziranog na iskustvu i znanju članova.

Ukoliko vam je potrebna stručna podrška, savet, mišljenje eksperta – obratite se na office@sam.org.rs sa naznakom “Business HUB”.

Takođe, ukoliko želite da vaša ekspertiza uđe u sistem Business Hub-a, javite se!

DODATNE INFORMACIJE

Business Hub ne podrazumeva pružanje besplatnih pravnih, finansijskih ili drugih usluga, već prvi i osnovni savet među kolegama. Članovi Business HUB mreže biće slobodni da sugerišu svojim kolegama iz članstva ukoliko tu granicu pređu.  

Nivo pitanja i kvalitet saveta su subjektivnog karaktera i ne predstavljaju stavove kompanija iz kojih dolaze članovi, niti stavove SAM-a.