Aktivnosti

19.01.2021.

POSTANI ČLAN

ŠESTI MENTORSKI PROGRAM SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA

Snaga Srpske asocijacije menadžera su njeni članovi! Ukoliko želite da širite svoje znanje i iskustvo drugim članovima ili se razvijate na profesionalnom i ličnom planu uz vodeće menadžere Srbije, prijavite se za ekskluzivni Mentorski program SAM-a!

Razvijajte se uz najbolje lidere Srbije! Prijavite se za Mentorski program!

Mentorstvo je proces razmene znanja i iskustva između mentora i mentija, kroz koji mentor podstiče mentija na profesionalni i životni razvoj.

Mentorski program je ekskluzivan program koji povezuje članove Srpske asocijacije menadžera - mlade menadžere i preduzetnike sa iskusnim poslovnim liderima, rukovodiocima i menadžerima uspešnih kompanija.

Program je pokrenut 2015. godine i do sada su 260 menadžera prošla kroz pet generacija mentorstva.

Šesti Mentorski program trajaće 9 meseci, od februara do novembra 2021. godine i više od 40 menadžera i članova SAM-a imaće priliku da radi na svom profesionalnom razvoju u ulozi mentora ili mentija.

Svi zainteresovani za uloge mentora i mentija mogu se prijaviti putem online formulara u nastavku teksta. Uz formular potrebno je poslati svoju fotografiju u visokoj rezoluciji radi pripreme vizualnih rešenja mentorskih parova.

Rok za apliciranje je 31. januar 2021. godine.

MENTORI:

Ukoliko se prijavljujete da budete mentor, potrebno je da navedete oblasti ekspertize, odnosno oblasti u okviru kojih biste mentorisali svog mentija.

Ukoliko imate znanje i iskustvo koje je vredno širiti i verujete da je važno razvijati ljude oko sebe, očekujemo Vašu prijavu za SAM MENTORA

Za mentora se prijavite preko LINKA.

MENTIJI:

Ukoliko želite da se razvijate na profesionalnom i ličnom planu uz podršku uspešnih lidera i eksperata i verujete da je kontinuirani razvoj neophodan za postizanje uspeha, očekujemo Vašu prijavu za SAM MENTIJA!

Za ulogu mentija se mogu prijaviti svi članovi koji imaju manje od 40 godina starosti, a u prijavi je potrebno da navedete oblasti u kojima biste želeli da budete mentorisani.

Prijave za mentija moguće su preko LINKA

 

SVE INFORMACIJE O PROGRAMU POGLEDAJTE OVDE

 

Organizacioni partner Mentorskog programa je kompanija Talks & Folks koja pruža ekspertsku podršku u edukaciji učesnika i podršci mentorskom procesu kako bi bio što uspešniji.

Sponzori programa su kompanije Manpower Group i Assert.

Prijatelj programa je hotel SaintTen