Aktivnosti

20.11.2018.

POSTANI ČLAN

SAM Gala 2018 održaće se 12. decembra

Srpska asocijacija menadžera (SAM) kraj svake godine obeležava dodelom tradicionalnih „SAM Godišnjih nagrada“ na jedinstvenoj gala večeri „SAM GALA“ za eminentne goste iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života Srbije i regiona.

„SAM Gala“ kruna je godišnjih aktivnosti Srpske asocijacije menadžera i održaće se 12. decembra u Belexpocentru. Luštica Bay naslovni je sponzor ovogodišnje SAM Gala večeri.

 

Događaj koji postavlja nove standarde, Srpska asocijacija menadžera organizuje u saradnji sa agencijom M2Communications, vodećom agencijom za iskustveni marketing i event menadžment na ovim prostorima.

„SAM Gala“ odlikuje vrhunska produkcija iz koje zrači velika doza kreativnosti i umetnički pristup zbog koje ga mnogi sa razlogom svrstavaju uz slične manifestacije svetske scene. Vrhunski svetlosni, zvučni i specijalni efekti uz osmišljene performanse, stvaraju jedinstven doživljaj svim zvanicama kao da se nalaze na ceremoniji dodele Oskara ili Met Gala večeri u Njujorku.

„SAM Godišnje nagrade“ su prestižno priznanje koje Srpska asocijacija menadžera dodeljuje menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog, održivog i društveno odgovornog poslovanja, razvoj liderstva među mladima kao i za bolji život svih građana u celini.