Aktivnosti

21.07.2009.

POSTANI ČLAN

Delegacija Srpske Asocijacije Menadžera u poseti političkom i privrednom vrhu Republike Srpske

(premijer Milorad Dodik)

Delegacija Srpske asocijacije menadžera, koju je predvodio predsednik Slobodan Vučićević, juče (10.10.2007) je bila u poseti političkom, obrazovnom i privrednom vrhu Republike Srpske.

Delegaciju je primio Milorad Dodik, premijer Vlade Republike Srpske, koji je u skoro jednočasovnom dijalogu razmatrao mogućnosti saradnje menadžera i investitora sa Srpskom asocijacijom menadžera. Nastavljeni su razgovori sa potpredsednicom Vlade Jasnom Brkić i ministrom za trgovinu i turizam, Predragom Gluhakovicem.

Potom su domaćini bili rektor Univerziteta u Banja Luci, prof. Stanko Stanić, sa saradnicima, prorektorima Univerziteta.

(Podpredsednica Jasna Brkić i ministar Gluhaković sa delegacijom SAM-a)

Usledila je forma okruglog stola u Privrednoj komori Republike Srpske i komori Banja Luke, gde su podpredsednik komore Jovo Marić i predsednik regionalne komore Nikola Tolimir, kao i predstavnici privrede Republike Srpske inicirali nove akcije, koje su obostrano prihvaćene.

Ceo susret je bio odlično organizovan od strane Ustanove Republike Srpske u Beogradu, koju predvodi direktor Mlađan Cicović.

Uskoro sledi realizacija svih dogovorenih akcija i projekata.