Aktivnosti

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
12.10.2021.
RADNI DORUČAK SA KOMPANIJOM AIGO BUSINESS SYSTEMS NA TEMU ELEKTRONSKIH FAKTURA
Detaljnije
11.10.2021.
Zlatni ambasador SAM-a - Srđan Tomašević, SBB
Tokom 15 godina koliko postoji, Srpska asocijacija menadžera gradila je renome zahvaljujući svojim članovima, posvećenim menadžerima koji svoje znanje i iskustvo nesebično dele sa drugima i na taj način kreiraju bolji privredni ambijent i nove lidere Srbije.
Detaljnije
11.10.2021.
Nema uspešnog menadžera 21. veka bez poznavanja tehnika komunikacije - dr Borislav Miljanović, Represent System
Šta podrazumeva komunikacija 2.0, zašto je neophodna u digitalnoj eri, šta menadžer 21. veka mora da zna i koliko je važan lični brending? Odgovore na ova pitanja dao je dr Borislav Miljanović, osnivač i direktor Represent System-a, na predavanju Communications 2.0, u okviru modula Skill set for managers of tomorrow, na SAM Akademiji.
Detaljnije
07.10.2021.
Počinje nov ciklus Mind Networking inicijative za preduzetnike
Novi Mind Leader-i, Biljana Jovanović, Mila Litvinjenko i Dejan Ranđić, preneće članovima jedinstvene razvojne puteve tokom novog ciklusa programa za preduzetnike, Mind Networking.
Detaljnije
06.10.2021.
Wine Club sa Intereuropa Logističke usluge
Posle više od dve godine, održan je jedan od omiljenih događaja članova, Wine Club, ovaj put uz podršku kompanije Intereuropa Logističke usluge.
Detaljnije
04.10.2021.
Negotiation 2.0 - Marija Desivojević Cvetković i Slobodan Đinović
Šta predstavlja proces pregovaranja, kako ga naučiti i usavršiti? Kako se pregovori klasifikuju i šta je važno u pripremi? Na ova i mnoga druga pitanja na temu „Pregovaranje 2.0“ odgovore i savete su dali Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik, strategija i razvoj, Delta Holding i Slobodan Đinović, CEO, Orion Telekom, na predavanju u okviru SAM Akademije, održane 2.oktobra  2021.
Detaljnije
27.09.2021.
Uloga HR-a u poslovnim promenama - Ana Stojanović i Nevena Stanisavljević
Koliko HR može pomoći kompanijama u razvoju organizacije posla, da li je svaka promena kompanije za radnike lična i kakva je uloga lidera u biznis strukturi?
Detaljnije
23.09.2021.
SAM Mesto dobrih susreta: Joberty dobio anđeosku investiciju za izlazak na globalno tržište!
Joberty, onlajn platforma IT poslova koja povezuje poslodavce i kandidate u transparentan eko-sistem, obezbedila je investiciju u ranoj fazi razvoja od strane anđela investitora, Kroog Ventures. Ulaganjem u iznosu od 350.000 $ ovaj projekat visokog potencijala dostigao je vrednost od čak 3.3 miliona $.
Detaljnije
23.09.2021.
Zlatni Ambasador - Zoran Naumović, Naumović i partneri advokati
Tokom 15 godina koliko postoji, Srpska asocijacija menadžera gradila je renome zahvaljujući svojim članovima, posvećenim menadžerima koji svoje znanje i iskustvo nesebično dele sa drugima i na taj način kreiraju bolji privredni ambijent i nove lidere Srbije.
Detaljnije
22.09.2021.
In memoriam: Miloje Sekulić (8. jun 1966 - 12. septembar 2021)
Ovog tužnog septembra, oprostili smo se od našeg dragog člana i prijatelja Miloja Sekulića, jednog od osnivača Srpske asocijacije menadžera i eksperta koji je uveo SAM u svet digitalnih komunikacija. Saosećamo sa našim kolegama iz agencije Homepage, čiji je Miloje bio suosnivač, kao i sa mnogobrojnim udruženjima gde je Miloje bio aktivan član.
Detaljnije
20.09.2021.
Uloga HR-a u novim poslovima - Marina Rakić, MK Grupa
U okviru modula "People Managment" na SAM Akademiji, održano je predavanje Marine Rakić, HR Direktorke MK Grupe na temu "Strategic HR".
Detaljnije
16.09.2021.
Poreske olakšice i podsticaji – Radni doručak sa kompanijom PwC
Detaljnije
16.09.2021.
NAJAVLJUJEMO: Radni doručak - Nezaštićene poslovne tajne sa kompanijom CMS
SAM u saradnji sa CMS Beograd Vas poziva da dođete na radni doručak na temu: Nezaštićene poslovne tajne? Očuvanje vrednosti u ekonomiji nematerijalnih dobara koji će se održati u četvrtak, 23.09. od 10h u kancelarijima CMS-a, Krunska 73.
Detaljnije
16.09.2021.
Nov ciklus programa za preduzetnike - Mind Networking
Ne propustite nov ciklus SAM inicijative za preduzetnike sa tri vrhunska preduzetnika! Prijave su u toku!
Detaljnije
15.09.2021.
After Holiday Cocktail - prvo viđanje posle letnje pauze
Kao i svake godine posle letnje pauze, organizovan je After Holiday Cocktail za članove SAMa.
Detaljnije
13.09.2021.
Organizacioni dizajn i usvajanje principa - Zvezdan Horvat i Ivan Stefanović
Šta je organizacioni dizajn i kako se on kreira? Zašto je uvođenje organizacionog dizajna važno, koliki značaj ima za organizaciju i šta taj proces podrazumeva? Na ova pitanja, kao i mnoga druga vezana za temu od velikog značaja u poslovanju, odgovore i primere dali su Zvezdan Horvat, Professional Director for Central Europe, Adizes SEE, i Ivan Stefanović, Head of Strategic Programs Office, Hyperoptic Ltd, na predavanju „Organizacioni dizajn“, u okviru SAM Akademije održane 11. septembra u hotelu Hyatt.
Detaljnije
13.09.2021.
Zlatni Ambasador SAM-a - Željko Anđić, SAP
Tokom 15 godina koliko postoji, Srpska asocijacija menadžera gradila je renome zahvaljujući svojim članovima, posvećenim menadžerima koji svoje znanje i iskustvo nesebično dele sa drugima i na taj način kreiraju bolji privredni ambijent i nove lidere Srbije. SAM se ponosi što pod svojim okriljem ima brojne dugogodišnje članove koji su verni asocijaciji više od 10 godina zbog čega su stekli titulu Zlatnih Ambasadora. Jedan od njih je i Željko Anđić, Head of Services for South Eastern Europe, SAP.
Detaljnije