SAM Veče sa...u Crowne Plazi

19.11.2015.

POSTANI ČLAN

Veče sa Srđanom Janićijevićem

U prepoznatljivom prostoru restorana Druga Piazza u utorak, 19. novembra 2015. održano je još jedno vrlo inspirativno Veče sa Srđanom Janićijevićem, gde je Srđan, podelio svoje iskustvo na putu od korporativnog menadžera da preduzetnika.

Takom predavanja, Srđan, osnivač i direktor Mokrogorske škole menadžmenta, je otvoreno govorio o svom poslovnom razvoju, svojim radnim počecima, kada nije oklevao da se bavi i poslovima za koje nije školovan. Vrlo brzo nakon završetka studija, Srđan dobija ponudu da radi za Phillip Morris International gde je radio od 1998. do 2001. u Jugoslaviji, Švajcarskoj i zemljama Centralne i istočne Evrope. Mesto direktora Coca Cola-e za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju preuzima 2001. Od 2005 do 2008. godine, Srđan je bio generalni direktor kompanije Politika NM.

Za svoj poslovni razvoj u navedenim kompanijama, Srđan je veoma zahvalan svim svojim mentorima, koji su prepoznali njegove vrline. Predavač je iskoristio priliku da ukaže da je u poslovnom svetu veoma važno imati svog mentora sa kojim ćete u neformalnoj atmosferi raditi na svom poslovnom razvoju.

Srđan je sa nama podelio i svoje bogato preduzetničko iskustvo, kao osnivač kompanije za razvoj poslovnih projekata Komon Sens, a potom i preduzeća za upravljanje nekretninama Hauzmajstor, Budi svoj čovek i Asistel. Godine 2009. je pokrenuo Mokrogorsku školu menadžmenta, program za profesionalno usavršavanje menadžera, čija je osnovna misija bolje društvo u kome živimo.

Zahvaljujemo se Srđanu Janićijeviću na otvorenom razgovoru i diskusiji.