SAM Radni doručak

21.01.2015.

POSTANI ČLAN

Radni doručak sa Microsoftom: "Tehnologija u službi marketinga i prodaje"

Srpska asocijacija menadžera je u sredu 24. septembra 2014. godine organizovala Radni doručak na temu ”Tehnologija u službi marketinga i prodaje”u saradnji sa Borkom Kovačevićem, članom UO SAM-a i direktorom marketinga za Balkan u kompaniji Microsoft.

Da li smo već spremni da prihvatimo savremenu tehnologiju? Da li od nje očekujemo da sama bude katalizator promena u našem poslovanju? Koji su ključni IT trendovi i zašto je ova tema značajna za današnje vreme, saznali smo u odličnoj prezentaciji i predavanju od Borka, koji je predstavio izazove, ali i rešenja kojima se danas susreću gotove sve kompanije. Pravilno odabrana poslovna rešenja, unapređuju rad ne samo prodaje, marketinga, HR sektora, već olakšavaju rad i najviših funkcija.

Navodeći mnogobrojne primere iz prakse, Borko nas je proveo kroz različite primere i rešenja, koji unapređuju poslovni život. Bez obzira na veličinu, svakoj kompaniji su potrebni novi servisi kojima se poboljšavaju poslovni procesi, komunikacija između zaposlenih, upravljanje odnosima sa klijentima i kupcima. Imajući u vidu poslovne potrebe kompanija koje posluju na našem tržištu, Microsoft je pripremio celu generaciju novih i lako upotrebljivih poslovnih rešenja.

Sa pravilno odabranim poslovnim rešenjima iz najnovije generacije  IT proizvoda, profit kompanije je moguće uvećati i nekoliko puta.

" Danas je vaš IT savetnik, biznis savetnik, pa ukoliko to nije, promenite ga", istakao je Borko u svom predavanju.

Zahvaljujemo se Borku Kovačeviću, na izuzetnoj saradnji i inspirativnom predavanju!

Hvala i našem članu Živoradu Vasiću iz hotela Crowne Plaza na gostoprimstvu.