SAM Radni doručak

25.09.2013.

POSTANI ČLAN

Radni doručak:"Kako da unapredimo poslovanje korišćenjem UniDocs Business Box-a"

U utorak 24. septembra održali smo Radni doručak na temu „ Kako da unapredimo poslovanje korišćenjem UniDocs Business Box-a , u saradnji sa kompanijom OSA Računarski injženjering.

Predavanje je održao Boris Damjanović, direktor sektora razvoja kompanije OSA, koji je članovima predstavio jedinstveni domaći proizvod, kombinaciju ERP i DMS sistema u jednom paketu. Korišćenjem ovog programa na veoma lak način se može pratiti celokupno poslovanje, efikasno se obezbeđuje celovitost procesa nabavke, prodaje, finansijske operative, računovodstva, upravljanja, planiranja i još mnogo toga.

 


Sa ovim programom ne funkcioniše sa zastarelim podacima, a u svakom trenutku se zna u kojoj se fazi traženi dokument nalazi, a pritiskom na jedno dugme kompanija može da dobije završni račun.

Nakon mnogobrojnih prednosti koje ovaj paket nudi, gospodin Damjanović je predstavio i trenutnu promotivnu akciju "Jedan dinar menja sve", koja će trajati do decembra ove godine, a članovima SAM je dodatno obezbeđen popust od 10% za implementaciju programa.

Demonstraciju funkcionalnosti Unidocs Business Box sistema članovima je predstavila Iva Lazarević, menadžera prodaje kompanije OSA. Uz diskusiju i mnogobrojna pitanja, prisutni su razmenjivali iskustva o načinima unapređenja svog poslovanja.

 

 

Prilog sa RTS 2, emisija e - TV - 

Pogledajte video prilog sa Radnog doručka