SAM Radni doručak

28.11.2013.

POSTANI ČLAN

Radni doručak: "Finansiranje poslovanja-rešenja za postojeće stanje i alternative”

Srpska asocijacija menadžera je u saradnji sa kompanijom EY organizovala za svoje članove radni doručak na vrlo aktuelnu temu “Finansiranje poslovanja”, 28. novembra u sedištu ove kompanije u Srbiji.

Visoko kvalifikovani stručnjaci kompanije EY imali su izazov da pred našim članovima, koji vode finansijske sektore kompanija u Srbiji, što preciznije prezentuju zanimljive i vrlo korisne teme koje muče našu privredu. Kroz odličnu prezentaciju, SAM članovi su mogli da čuju usled čega se javlja potreba za nezavisnom, stručnom analizom i akcijom, i zašto se smatra da je pouzdana informacija ključ uspeha u rešavanju kriznih situacija. Na praktičnim primerima prezentovane su opcije za rešavanje problema, pristupi i procesi restrukturiranja, kao i metodologija koja u praksi omogućava brzo identifikovanje problema i potrebna rešenja.

Poseban akcenat je bio posvećen vidovima finansiranja i koji su to sadašnji trendovi, ali i alternativni izvori finansiranja. U prilog opšte ekonomske situacije u zemlji, čuli smo i koja su učekivanja i ograničenja od strane stranih investitora.

Nakon prezentacije, pokrenula se konstruktivna diskusija, u kojoj su članovi SAM-a podelili svoja iskustva sa stručnjacima EY, ali i tražili odgovore na vrlo zanimljiva pitanja.

Fotografije sa ovog događaja, možete pogledati ovde.