SAM Radni doručak

15.04.2014.

POSTANI ČLAN

Radni doručak "Design and branding for successfull business"

Srpska asocijacija menadžera je u utorak 15.aprila 2014. godine organizovala Radni doručak na temu "Dizajn i brending za uspešan biznis" sa našim poznatim dizajnerom Slavimirom Stojanovićem.

Slavimir Stojanović, partner u brending agenciji Designs i kreativni direktor u advertajzing agenciji Communis DDB, je članovima SAM-a održao prezentaciju svog dosadašnjeg rada sa ilustrovanim primerima iz prakse. Sa više od 300 dobijenih međunarodnih priznanja u oblasti dizajna i advertajzinga i praksom iz zemlje i inostranstva, Slavimir je govorio o presudnoj važnosti dizajna za uspešnu prodaju proizvoda, koncipiranju i razvoju uspešnih projekata u domenu dizajna ambalaže i vizuelnih identiteta, kao i o svojim poslovnim iskustvima u Ljubljani, Njujorku i Beogradu.

Na duhovit način i putem praktičnog pristupa, vodio nas je kroz svoju prezentaciju, od tema šta je zapravo brend, koje su komponente brendinga i koja je uloga dizajna, šta se od dizajnera očekuje u celokupnom procesu i zašto je investiranje u dizajn najjeftiniji način ulaganja u brend. Ove primere, kao i mnoge druge, možete pogledati i u prezentaciji koja je pripremljena za članove SAM-a. Nakon izlaganja, članovi su postavljali pitanja i učestvovali u konstruktivnom dijalogu.

Veliku zahvalnost dugujemo Slavimiru Stojanoviću i našem članu Ivanu Stankoviću, vlasniku agencije Communis.