SAM Radni doručak

25.10.2013.

POSTANI ČLAN

Radni doručak:"7 navika uspešnih ljudi", FranklinCovey

SAM je u četvrtak 24. oktobra, organizovao Radni doručak na vrlo zanimljivu i, danas sve više, aktuelnu temu “ 7 Navika uspešnih ljudi“ u organizaciji FranklinCovey kompanije. Bio je zaista pravi podvig pronaći stolicu više, jer sala u SAM-u nije bila toliko velika da primi sve zainteresovane članove.

Gost predavač bio je Miroslav Živković, Trening direktor iz Methodes- a, koji je ekskluzivni partner kompanije FranklinCovey za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

 

 

Slušali smo i uživali u odličnom predavanju, u kome smo otkrili nove modele kako postati efektivniji, inovativniji, ali i kako pronaći vreme da osetimo i uživamo u sopstvenom napretku i postignutim rezultatima. Upijali smo primere iz prakse i naučili da što više otvarmo svoje vidike u nameri da postanemo inspirativniji, energičniji, produktivniji, puni samopouzdanja, spremni da vodimo sebe i druge, ali i da sami donosimo odluke i preuzimamo odgovornost.

„7 navika uspešnih ljudi" je integrisani princip usmeren ka rešavanju ličnih i profesionalnih problema. Kroz prikazane praktične korake i interaktivnu komunikaciju predavača Živkovića, poseban akcenat bio je na temama kao što su lično i timsko liderstvo, komunikacione performanse, ali i mnoge druge.

FrenklynCovey alati omogućavaju poslovnom svetu na svim meridijanima da spoznaju svoj puni potencijal i veličinu.