SAM Radni doručak

SAM Radni doručak jedan je od najpopularnijih edukativnih formata Srpske asocijacije menadžera. Zamišljen je kao prilika za razmenu informacija, znanja i iskustava, promociju aktuelnih ili dolazećih trendova kao i uspešnih modela poslovanja. Izbor tema čini ovaj događaj specifičnim, obzirom da se one pažljivo biraju u skladu sa potrebama menadžera. Velika podrška u izboru tema stiže i od samih članova, eksperata u različitim oblastima poslovanja.


Uz promovisanje novih trendova u poslovanju, organizaciji, marketingu, HR-u i komunikacijama Radni doručak služi upoznavanju i informisanju članova o novim zakonima i makroekonomskim trendovima u Srbiji. 

Za dobru hranu i ukus na Radnom doručku zaslužan je Zlatiborac, dok se za piće brine kompanija Nectar.

Zlatiborac
Zlatiborac
POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
15.10.2019.
Novi poreski podsticaji i olakšice sa kompanijom WTS Srbija
Direktor WTS Srbije, Bojan Radojičić, prezentovao je članovima SAM-a nove promene u zakonima za poreske podsticaje i olakšice.
Detaljnije
02.10.2019.
Agilni menadžer zanimanje novog doba
Agilnu metodologiju kao i nova agilna zanimanja, izazove, primere i preporuke vezane za uvođenje agilnog menadžmenta na Radnom doručku, prezentovala je Jasmina Nikolić, generalni direktor, Agile Humans.
Detaljnije
17.09.2019.
Radni doručak za inovacije sa kompanijom Adizes
Na temu kako organizaciona transformacija i struktura mogu da podstiču inovaciju i na koji način ih možete pokrenuti, prezentovao je predstavnik Adizes SEE, dr Zvezdan Horvat.
Detaljnije
19.06.2019.
Da li ste spremni za novi Zakon o zaštiti podataka o ličnosti?
Novi Zakon o zaštiti podataka o ličnosti počinje sa primenom 21. avgusta 2019. godine.
Detaljnije
08.05.2019.
Rezultati istraživanja stavova menadžera u ERASMUS projektu “Advanced Data Analytics in Business – ADA”
Članovi SAM-a učestvovali su u istraživanju koje je u cilju pokretanja novih master projekata na našim univerzitetima, obavljen u okviru projekta “Advanced Data Analytics in Business”.
Detaljnije
23.04.2019.
Radni doručak sa kompanijom Telegroup
10 years challenge: kako smo povećali efikasnost naših timova?
Detaljnije
09.04.2019.
Radni doručak: Data Science – Strategija za rast poslovanja
Kako primeniti najnaprednije tehnologije i inovirati poslovanje, prezentovao je tim kompanije Enetel Solutions na Radnom doručku u SAM-u.
Detaljnije
22.03.2019.
Business Breakfast BMW Delta Motors & SAM
Za članove SAM-a organizovana je specijalna poseta BMW hali na 54. Međunarodnom salonu automobila.
Detaljnije
19.03.2019.
Pravni rizici i zamke u vođenju ICT kompanije
Kako pravilno postaviti figure na ICT business tabli i rešiti protokole i odnose kako bi se umanjio rizik nastavka ICT spora, prezentovala je advokatska kancelarija “Naumović i partneri” na Radnom doručku u SAM-u.
Detaljnije
12.02.2019.
SAM Radni doručak "Kako postati poželjan poslodavac" sa agencijom Homepage
Šta je to brendiranje poslodavca i na koji način mu možemo pristupiti strateški, bila je tema prvog SAM Radnog doručka ove godine koji je organizovan sa agencijom Homepage.
Detaljnije
06.11.2018.
Odgovornost u biznisu
Koncept odgovornog poslovanja postaje sve važniji za kvalitetan razvoj biznisa, dok se pred kompanijama sve češće postavljaju očekivanja koja se odnose na odgovorne ekološke i društvene prakse.
Detaljnije
06.11.2018.
Medijacija u privredi
Radnom doručku na temu „Medijacija u privredi – od destruktivnog konflikta do konstruktivnog rešenja”, prisustvovalo je preko 60 predstavnika privrednih društava, pravnih i HR službi kompanija i javnih preduzeća, sudija, advokata, pravnika i menadžera.
Detaljnije
23.05.2018.
Motorola pametna komunikaciona rešenja za proizvodnju
Proizvodni sektor sve više ima potrebu za integrisanom komunikacionom platformom koja će im omogućiti da povećaju produktivnost, povećaju zaštitu radnika i značajno smanje vreme prekida u poslovanju. TeleGroup i Motorola Solutions su osmilili rešenje bazirano na komunikacionom sistemu u postrojenju koji nesmetano povezuje sve radnike i pospešuje automatsku razmenu informacija između uređaja i radnika.
Detaljnije
11.05.2018.
Homemade Coaching - Koučing na naš način
Kako preispitati vrednosti, postaviti očekivanja i rukovoditi u raznim situacijama, zahteva kombinaciju globalnih coaching iskustava uz neophodno uzimanje u obzir lokalnih specifičnosti! Svoja iskustva na ovu temu predstavili su predstavnici kompanije Actavis Srbija.
Detaljnije
17.04.2018.
Digitalizacija poslovanja kao imperativ
AIK Banka bila je domaćin radnog doručka u SAM-u, čija je tema bila „Digitalna transformacija – evolucija ili revolucija“.
Detaljnije
05.04.2018.
Kako da samouvereno poslujete na engleskom jeziku
Škola jezika inlingua Galindo predstavila je članovima SAM-a kako da savremeno komuniciraju sa poslovnim partnerima i klijentima u internacionalnom okruženju korišćenjem novih veština i znanja iz oblasti poslovnog engleskog jezika.
Detaljnije
22.03.2018.
Sve što ste želeli da znate o Menadžerskom ugovoru
Srpska asocijacija menadžera i Radna grupa „Nisam SAM“ predstavila je ekskluzivno svojim članovima radni dokument „Menadžerski ugovor“ koji uključuje bitne elemente sa poreskog, finansijskog i aspekta osiguranja, a u cilju osnaživanja menadžera i dalje profesionalizacije menadžerske struke.
Detaljnije