Preduzetnik SAM

11.09.2019.

POSTANI ČLAN

Podrži me - MastermindSAM uz Našu mrežu

Kako se predstaviti u uslovima povećane konkurencije i kreirati adekvatnu strategiju bili su izazovi sa kojima su se susreli članovi MastermindSAM grupa na nedavnim okupljanjima.

Jedna od MastermindSAM grupa se okupila u petak, 6. septembra u Advokatskoj kancelariji Živković Samardžić. 

Na vrućoj stolici se našao domaćin Sava Pavlović, viši saradnik (Senior Associate), Advokatske kancelarije Živković Samardžić.  Izazov koji je Sava predstavio se odnosi na načine predstavljanja potencijalnim klijentima u uslovima povećane konkurencije, promene tržišnih uslova i regulatornih zabrana koje se odnose na oglašavanje advokatskih usluga. 

Sava je dobio puno smernica za razmišljanje od ostalih članova grupe, Saše Jovanovića (MANE), Bojane Beličić (PWC), Gordane Đurđević (SLOVO) i Slobodana Petrovića (BUCK LIGHTING).  Sava se obavezao da će primeniti korake u kreiranju što boljeg iskustva za svakog klijenta do kojih je grupa zajednički došla i predstaviti rezultate na nekom od narednih viđanja.

Druga MastermindSAM grupa rešavala je izazov koji je izneo Vladislav Čale, jedan od vlasnika i osnivača SVM-a. Ova grupa okupila se u petak, 21. avgusta u ICT Hub Playgroundu. Vladislav je podelio nedoumice vezane za kreiranje uspešne usaglašene strategije, a oduševila ga je privrženost ostalih članova grupe Ivice Suturovića (konsultant), Zdravka Jankovića (Telenor), Olivere Depostović (MASMI) i Bojana Munjize (Transfera). Kroz pitanja koja su mu postavljena, Vladislavu su se ukazale nove mogućnosti u kreiranju strategije.  

Vladislav će predstaviti rezultate preduzetih koraka na sledećem sastanku grupe.

MastermindSAM se odvija uz stručnu podršku Milice Pićurić, Executive Coach, Mili Coaching.

U četvrtak, 12. septembra, treća MastermindSAM grupa se sastala u ICT Hub Playground-u.  Ovaj put na vrućoj stolici sa našla Jelena Stanojević, vlasnica Ars Nova doo.  Jelena se spremila da prikaže nekoliko realnih izazova u svom poslovanju za koje je ranije dobila očekivan kvalitetan fidbek i savete od prisutnih članova Andreja Kravčuka (CUBE Team), Kristijana Kolakovića (ADORE), Jelene Porej (GROUNDLINK) i Nenada Bučevca (CHALLENGER.LIVE). ali se opet iznenadila obimom ideja koje su joj pružili ostali članovi. Prenosiće sopstvena iskustva, ostali članovi ukazali su joj na nove prilike i velikodušno ponudili i spajanje sa bitnim kontaktima. 

 

Program MastermindSAM se odvija uz podršku Naša mreža powered by Vip. Naša mreža je prva besplatna biznis platforma u Srbiji kojoj se može pristupiti preko aplikacije ili sajta,  a pored korisnih informacija, nudi i brojne mogućnosti za povezivanje među kompanijama i proširivanje poslovanja. 

Više informacije pogledajte na linku.