Preduzetnik SAM

17.06.2019.

POSTANI ČLAN

„Naša mreža” – prva besplatna biznis platforma u Srbiji

Prvi put u Srbiji će mala i srednja preduzeća imati na raspolaganju besplatnu biznis platformu „Naša mreža”, zahvaljujući kojoj će moći da jednostavno unaprede poslovanje. Platforma postoji u obliku veb sajta i mobilne aplikacije, a pored korisnih informacija, nudi i brojne mogućnosti za povezivanje među kompanijama i proširivanje poslovanja. Prateći želje i potrebe svojih korisnika, a pre svega vođena idejom da ponudi relevantan i koristan sadržaj, kompanija Vip mobile odlučila je da napravi jedinstvenu biznis platformu u Srbiji.

„Naša mreža namenjena je svim kompanijama i preduzetnicima koji žele nova znanja, nove poslovne prilike i specijalne pogodnosti, a posebno je usmerena na mala i srednja preduzeća. Želimo da na ovaj način podržimo poslovne korisnike gde im je najpotrebnije – u otvaranju novih biznis prilika. Cilj nam je i da podstaknemo i olakšamo komunikaciju između kompanija i stvorimo povoljne uslove za ostvarivanje novih partnerstava. Sve je više ljudi koji samostalno započinju svoje biznise i ovo je dobra prilika da naprave taj veliki korak i postanu preduzetnici. Biće nam zadovoljstvo da pratimo njihov put uspeha”, kaže Branka Pudrlja Durbaba, Glavni direktor za tržište u Vip mobile kompaniji.

Platforma se sastoji od tri celine: Informiši me, Umreži me, Podrži me.

Informiši me je edukativna komponenta platforme i mogu joj pristupiti svi korisnici koji posete veb sajt ili instaliraju aplikaciju. Sastoji se od korisnih informacija i inspirativnog sadržaja za unapređenje poslovanja. Omogućava korisnicima da na lak način, odabirom željene kategorije u meniju ili jednostavnim pretraživanjem, dođu do informacija koje ih zanimaju.

Umreži me predstavlja centralni deo platforme u okviru kojeg kompanije kreiraju svoje profile preko kojih imaju mogućnost da komuniciraju i umrežavaju se sa drugim kompanijama i na taj način prošire svoje poslovne prilike. Kompanije mogu kreirati objave koje sadrže novosti i važne informacije iz svojih firmi, oglasiti nabavke i poslati direktno svoje ponude u okviru aplikacije.

Podrži me obuhvata posebne pogodnosti i specijalne ponude vidljive svim korisnicima platforme, ali mogućnost apliciranja imaju samo Vip biznis korisnici. Ova sekcija nudi mogućnost da se na lak način pristupi Vip mreži, a zatim i koristi dostupan sadržaj.

Platformi „Naša mreža” može se pristupiti putem sajta ili preuzimanjem mobilne aplikacije za Android sa Google play prodavnice (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nasamreza)  i App Store, odnosno, mogu je instalirati i na android i na iphone mobilnim telefonima.

"Naša mreža" sponzor je programa MastermindSAM.