Preduzetnik SAM

11.10.2019.

POSTANI ČLAN

Mind Networking uz Naša mreža

Jedinstveno koktel druženje “Mind Networking” bilo je namenjeno svim učesnicima MastermindSAM programa kao i privrednicima iz malih i srednjih preduzeća.

Na koktelu je predstavljena „Naša mreža“, platforma za on line umrežavanje i povezivanje malih i srednjih preduzeća, u cilju razmene informacije i stupanje u međusobne poslovne odnose i saradnju.

„Kao što se MastermindSAM programu, menadžeri i preduzetnici susreću, razmenjuju iskustva i povezuju, tako i aplikacija „Naša mreža“ predstavlja nov sistem povezivanja i podrške.“ – rekla je Tanja Lazarević, Operations manager, SAM i najavila članicu Milicu Pićurić pod čijim se stručnim nadzorom odvija ovaj program.

„SAM svakodnevno umrežava ljude iz različitih biznisa uživo, a MastermindSAM program nudi kombinaciju brainstorminga, razmene iskustva i uzajamne podrške u grupnom okruženju i na taj način doprinosi unapređenju poslovnih i ličnih veština. Kroz podršku i kreativno razmišljanje učesnici Mastermind programa pomažu jedni drugima, vrlo često i u donošenju bitnih odluka.” - rekla je Milica Pićurić, Business Coach i dodala da joj je drago da je ovaj program, nakon dva uspešna ciklusa, nastavio sa još jednim koji je proširen na tri Mastermind grupe.

“Znate sami da Vip mobile i SAM povezuje neka posebna nit.” – započela je svoje izlaganje Branka Pudrlja Durbaba, Senior Market Director, Vip mobile. “Vip mobile je lider na tržištu u domenu digitalizacije. Naša mreža je nastala kao povratna informacija koju smo dobili od vas. Pitali smo šta je to što vam treba, šta vaš posao čini lakšim, jednostavnijim i šta je to za čim imate potrebe, da možete da dobijete na jednom mestu, a da je poprilično relevantno.  Tako je nastala “Naša mreža – platforma za uspešan biznis” koja ima cilj da podstakne i olakša komunikaciju između kompanija i stvori povoljne uslove za ostvarivanje novih partnerstva.”

Zatim je Milica Ostojić, Senior product manager, Vip mobile provela prisutne kroz aplikaciju i prikazala prednosti njenog korišćenja.

Platformi „Naša mreža” može se pristupiti putem sajta ili preuzimanjem mobilne aplikacije za Android sa Google play prodavnice https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nasamreza)  i App Store, odnosno, mogu se instalirati i na android i na iPhone mobilnim telefonima.

"Naša mreža" sponzor je programa MastermindSAM.